Ko Tanja Fajon izgine iz oddaje na RTV in se ne vrne nazaj

V studiu Evropa, na nacionalni televiziji so se ob prvem dnevu  predsedovanja Slovenije Evropi, na daljavo pogovarjali z gosti Romana Tomc, Franc Bogovič, Klemen Grošelj in Tanja Fajon.

Ko iz zaslona na RTV izgine Tanja Fajon

Romana Tomc je bila v pogovoru kritična do podpredsednika Evropske komisije Fransa Timmermansa, ki prihaja iz vrst sestrske stranke SD in je odklonil skupinsko fotografiranje zaradi prikazane spodnje slike. Tomčeva je bila kritična: “Sam se proglaša za velikega branilca evropskih vrednot, ta slika pa je vse kaj drugega kot izražanje evropskih vrednot. 

Tanjo Fajon, pa kot bi obrnil ploščo skrbi,  da gre za popolnoma nepotreben incident, slab za odnose med komisijo in predsednikom vlade, o katerem danes poročajo tuji mediji. 

Klemen Grošelj (LMŠ) meni, da je šlo za popolnoma neprimerno dejanje, zlorabo dogodka za neko promocijo tovrstnih fotografij.

Je pa med samo oddajo, očitno zaradi tehničnih težav iz sodelovanja izpadla poslanka Fajonova, ki se do konca oddaje prek videopovezave ni mogla vrniti v oddajo. Očitno tudi tehnika ne prenese takih nebuloz, kot jih je klatila Tanja Fajon?

Tu pa je trenutek, ko enostavno zmanjka Tanje Fajon.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.