Voditeljica vse manj gledane oddaje Faktor Norma Brščič, je v najnovejši oddaji na televiziji TV3 izustila v bistvu nekaj nepojmljivega.

NESTRPNA VODITELJICA?

Gostoma, ki sta sodelovala v razpravi Boštjanu M. Turku in Tinu Mamiću, ter gledalcem pred zasloni je jasno sporočila, da se ji ne zdi prav, da v družbi ni prave razprave o obstoju svetovne židovske zarote in o »judovskem vprašanju«. »V primeru, ko govoriš o vlogi Judov v politiki, pornografski industriji, filmski industriji, in ko nasloviš obstoj judovskega vprašanja, te obtožijo zanikanja holokavsta,« je dejala.

Kot pravi, se ji ne zdi prav, da posameznika obtožijo rasizma, ko pove, »da je razlika med rasami in da imajo različne rase različen IQ«. Še več, voditeljica je ogorčena, češ da »se ne smemo pogovarjati, zakaj je Afrika celina brezupa«. Po njenem mnenju so »črnci leni in neumni in si ne znajo urediti države«.

S takimi neumnostmi, ki jih zadnje čase trosijo v oddaji Faktor, odkar ga je zapustil Bojan Požar, se oddaji očitno ne obeta nič dobrega.

PM