Koga bi iztrebljal Bandelli? Svoje nebuloze je posnel na video!

Bandelli in druščina maske
Bandelli in druščina

Marko Bandelli ima med vožnjo z enim izmed svojih prestižnih avtomobilov očitno veliko časa, da si posname video in še malo okrca vlado.

Bandeli med vožnjo še malo okrcal vlado

Do volitev je še kar nekaj časa, kar pomeni, da bo Bandelli v službi le še nekaj več, kot 100 dni. Mu pa očitno med vožnjo postane včasih tudi dolgčas in svoje neumnosti stresa kar preko videa. Malo da se zasmili ljudem, da njegovi otroci ne bodo jokali, malo pa da pokritizira vlado.

“Fašiste in kolaborante smo iztrebili takrat in jih bomo tudi danes,” je na svojem profilu na družbenem omrežju Twitter zapisal poslanec Marko Bandelli, ki je pozval k udeležbi ljudi na dogodku v Dražgošah. Ne glede na to, da danes v Sloveniji štejemo kar 7000 dnevnih okužb. Ampak Dražgoše, pa so pomembne. Medtem pri SAB javno grozijo z utišanjem medijev, (tudi našega), ki po njihovi percepciji resnice trosijo laži, kar je eden od znakov teroriziranja, značilnega za fašističnega. In ko to ni dovolj in se začnejo zavedati, da tudi to ne bo uspelo, kot niso uspele “akcije upora in demonstracij”, javno začnejo udrihati po vseh drugače mislečih in jih označevati za fašiste.

Zato je na mesto vprašanje, ki ga Bandelliju na družbenem omrežju postavil Boris Tomašič: “Kdo je v Sloveniji fašist? Koga boste iztrebili? Konkretno.”

Blatenje po vladi gre Bandelliju očitno dobro od rok, oziroma bolje rečeno od ust. A to je za program SAB na volitvah vseeno premalo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.