Kolesarji pozor, v Mariboru kradejo kolesa

slika je simbolna: The Best Bike Lock

Kolesa so večkrat tarča tatov, zato bodite previdni, kje kolesa puščate, vsekakor pa jih zaklenite, ko jih več ne uporabljate.

Neznani storilec je v noči na 9. 10. 2018, s stopnišča stanovanjskega bloka na Aškerčevi ulici v Mariboru, odtujil zaklenjeno moško gorsko kolo znamke Lapierre, tip Spicy. Materialna škoda pa znaša okoli 2.200 evrov.

Med 30. 9. in 9. 10. 2018, pa je neznani storilec skozi železna vrata vlomil v skupne kletne prostore stanovanjskega bloka na Gosposvetski cesti v Mariboru. Tam je vlomil še v kletni boks in iz njega odtujil gorsko kolo znamke KTM, črne barve. tam je nastala materialna škoda za okoli 1.700 evrov.

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.