Koliko je v resnici zadolžen kandidat za župana Saša Arsenovič?

Saša Arsenovič
slika: FB profil Saše Arsenoviča

Precejšnja skrivnost kandidata SMC za župana Maribora Saše Arsenoviča  ostajajo velikanski dolgovi. Mediji pa o tem različno poročajo. Tudi sam Arsenivič, naj bi se o zadolženosti večkrat zlagal. Pravi namreč, da dolguje dobre 3 milijone evrov (vir – Večer), na spletnem portalu Siol.net pa poročajo, da dolguje 4 milijone evrov (vir), a v uradnih podatkih (Zemljiška knjiga in Ajpes) je navedeno, da dolguje 8,5 milijona evrov (vir), poroča portal Požareport.

Arsenovičevi bančni dolgovi, najeti pri Novi Kreditni banki Maribor in banki Sparkasse, naj nebi bili zavarovani samo s hipotekami na Arsenovičeve nepremičnine, ampak tudi s premičnim premoženjem! Šlo naj bi za kredite (dolgove) zunaj doslej že znanih, hipotekarnih, tistih v višini 8,5 milijona evrov.

Po – na primer – kreditni pogodbi številka 5012/0046052-00, podpisani med Arsenovičevo družbo Galerija Gosposka, d. o. o., in banko Sparkasse, gre pa za najetje kredita v višini 69.500,00 evrov, ki zapade 2. januarja 2021, je moral bodoči politik Arsenovič zastaviti celo 4 hladilne komore in šankomat.

Vsi ti dolgovi so za mariborskega županskega kandidata Arsenoviča še toliko težji, ker so – to priznava tudi sam – še dodatno zavarovani z njegovimi osebnimi menicami.

slika: Požareport

Resnice o zadolženosti, katere ni objavil nihče od levih medijev,  bi lahko zaključili z besedami, ki jih je na svojem twitter profilu zapisala novinarka 24 ur Suzana Lovec: ne glejte, kaj dela župan, važno je, da je proti Janši…

vir: pozareport

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.