Koliko je zaslužila Ilka Štuhec z dvema zaporednima zmagama?

slika: twitter Ilke Štuhec

Glavna akterja nove slovenske zimske pravljice sta zagotovo Mariborčanka  Ilka Štuhec in Ljubljančan Žan Kranjec, ki sta Slovencem pripravila pravo predbožično darilo. Oba pa sta lahko zadovoljna tudi z denarnim skladom.

Ilka Štuhec je sezono 2017/18 izpustila zaradi okrevanja po poškodbi. V karavano se je vrnila zmagovito in spomnila na odlične vožnje iz šampionske sezone 2016/17. Sedaj je spet ujela zmagovalni ritem. Zmagala je tako na ženskem smuku, kot tudi v veleslalomu. Ne samo maribor, cela Slovenija je ponosna na uspehe naših smučarjev in dvakrat zapored smo lahko slišali tudi slovensko himno.

Seveda pa si je s prvima mestoma prislužila tudi zajeten kupček denarja.  Ilka Štuhec je z dvojčkom zmag v Val Gardeni dobila čeka v skupnem znesku 87.000 švicarskih frankov. Gre sicer za nagrade pred obračunanim davkom.

Bo pa Ilka glavni adut  tudi na svetovnem prvenstvu februarja v Aareju.

vir: Maribor24

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.