Kolumna, Pavle Rupar: “Janše ne bodo zlomili. Niti za malo!”

Janez Janša, slika: SDS

Kolumna: Pavle Rupar!

Janše ne bodo zlomili, niti za malo!

Pavle Rupar

Vsa čast in slava Janez Janša! Ga ni človeka, ki bi se ob tako nori opoziciji, komunističnih sindikatih, pokvarjenih in skorumpiranih levičarskih novinarjih in medijih, pritiskih in lažeh političnih, skrajno sovražnih in strankah komunistov Levice, (ne) Socialnih (ne) demokratih, komedijanta Serpentinška in nerazgledane Bratuškove pa vrsto proti cepilnih cepljencev, organizatorjev protestov, ki so trenutno na dopustih v vilah in hotelih na “morčku” in navsezadnje Ustavnega sodišča, drugih sodišč in tožilcev, za nameček pa še levičarskih povezav iz Evrope, ne zlomil že v začetku mandata! Vsa čast in slava za pogum, modrost in pokončno držo vzorniku vsakega Slovenca!!!

In če ga do sedaj ni nihče zlomil, niti malo zamajal vlado, ki jo sestavljajo partnerji, ki so trdno odlični peljati Slovenijo do rednih volitev z uspehi in napredkom, ga tudi v prihodnosti ne bodo! Preprosto zato, ker tudi največji zaslepljeni levičarji in trmasto pokvarjeni komunisti ne verjamejo več svojim lažem, niti namišljenim aferam, še manj spletkam iz povezav, ki prihajajo iz njihovih celic po Evropi! Zadnje ponesrečene laži in afere so samo še okrepile njegov položaj, zatišje v prihajajočih mesecih, ko bomo predsedovali Evropi pa kaže njihova sklonjena glava poraženih in razkritih združb, ki temeljijo na sovraštvu, razdeljevanju naroda in zanikanju Slovenstva!

Močna anti-propaganda

Dolgo časa sem se bal, da bi sporočila iz uredništev raznih levičarskih medijev in negativnih člankov iz Evropskih držav uspeli v Sloveniji koga prepričati, da Janez Janša res ni oseba, ki je usojena za predsednika vlade! Pritiski levičarjev, ki tudi po Evropskem parlamentu, Sveti Evrope, Sodiščih in Evropskih tožilskih svetov pa razni posamezniki, ki jih aktivirajo naši komunisti in jih menda celo plačujejo za negativne izjave, so nenormalno hudi!

Lahko me je preveval strah, tako močne anti-propagande, kot so jo in jo še zganjajo nad našim predsednikov v Evropi ni primerjave! Kot, da je Janša oseba, ki bo dokončno uničila komunizem in skrajno levico po Evropi! Ne Orban, ne Morawietski, ne Matovič, ne Kurz in drugi niso tako nevarni za njih, kot zgleda , da je Janša! Je novodobni Vatclav Havel, prerojeni Karel Vojtila.. Človek, ki bo po rahlem obujanju komunizma in socializma v Evropi v zadnjih letih dokončal njihovo delo in tega se še kako zavedajo.

Sporočila Evrope, nastajajo na podlagi izvoza laži

Sporočila Evrope, ki nastajajo na podlagi izvoza laži in afer slovenskih Fajonk, Šarcev, Mesca, Kučana, RTV SLO, Dnevnika, Mladine, Reporterja, Večera in drugih medijev nimajo več uspeha v Sloveniji! Kot sem omenil, večino skepticizma do Janeza Janše in njegovega dela se je razblinilo! Levičarjem je spodletelo vse, kar so lagali tu in sporočali tujini o njem: Non-paper afera Tanje Fajon o BiH je bil bumerang vseh bumerangov! Nazaj je priletel Milan.. Vržena je bila laž, ki jo je spretno povzela Dunja Mijatović, komunistka, ki zaseda mesto komisarke, ki ga niti od daleč ne bi smela videti, kaj šele zasedati! O pritiskih na kriminalno novinarstvo in  medije v Sloveniji, na vodenje STA tržiškega lopova srbskih korenin  Veselinovića, zrežirane afere  o nabavi mask in prodanega izdajalca Ivana Galeta, o pismih v Evropo, ki so se izkazala za očitno laž, ki smo jo prepoznali v večini pa samo utrjujejo status predsednika vlade! In čeprav levo krilo Evrope neumorno  piše o lažeh, ki nastajajo na naših tleh, ljudje vse bolj vidijo in spoznavajo resnico! V bistvu Janezu Janši res ni potreben noben zagovor, nobena reakcija in nobeno pismo opravičila, ker se v resnici, ki vedno pride, utapljajo, dušijo in umirajo ravno avtorji, levičarji, socialisti in komunisti sami!

Podpreti vlado

Od prvega dne po prevzemu vlade po klavrnem odstopu in  bežanju strahopetnega Šarca pred odgovornostjo sem trdil, da mora ta vlada zdržati do predsedovanja Evropski uniji, ki bo dokončno porazilo opozicijske stranke in njihovo sovraštvo, slo po oblasti in denarju! Zato se bodo za pol leta potuhnili, pričakujem celo hinavsko ponujeno roko sodelovanja in pritajen mir pred novinarji, mediji in lažmi.

Naša naloga je podpirati vlado, predsednika vlade in govoriti resnico, spodbujati napredek in biti hvaležni za vse, kar se dogaja pozitivnega nam navadnim državljanom! Mirovati pred borbo z levičarko nacističnimi in socialističnimi težnjami in lažni pa tudi v tem času enostavno ne smemo! Ponosen sem na našega predsednika, Bog naj mu da modrosti in blagoslov pri predsedovanju Evropski uniji!!

Pavle Rupar

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.