Smešnice Karla Erjavca! Rad bi vrnil v politiko in v stranko…

karl-erjavec- scenarij
slika: fotomontaža, insajder

Očitno se Karl Erjavec ne počuti več dobro v službi, ampak mu je bolj všeč v parlamentu. Tu v bistvu ni potrebno prav veliko delati če nočeš (primer Gregor Židan) pa  vseeno dobiš 3 “jurje” plače.


Karl Erjavec bi se spet šel politiko?

Karl Erjavec je po neuspešni kandidaturi za mandatarja odstopil kot predsednik Desusa ter se aprila letos “nepričakovano” zaposlil v kranjskem Iskratelu, kot svetovalec prijatelja Željka Puljića. Kaj točno svetuje, ni povsem jasno.

Očitno Karlu Erjavcu v službi, kamor hodi vsak dan ni preveč všeč in bi spet rad nazaj v  politiko. A DESUS, mu ne diši več, sedaj se spogleduje s Tanjo Fajon?  Kot piše Požareport, bi Erjavec po enih informacijah rad lobiral za prestop štajerskega dela DeSUS-a, pa verjetno še kje drugje, v stranko SD, on pa bi v zameno za to dobil kandidaturo za poslanca na listi SD v izvoljivem okraju. Po drugi različici pa naj bi Karl Erjavec posegal še višje in od SD zahteval, da ga, če bodo po parlamentarnih volitvah sestavljali vlado, postavijo za zunanjega ministra.

Vse to  se sliši, kot prvo aprilska šala. Očitno pa se Erjavec, politiki še ne misli odpovedati. Zanimiva pa je, očitno njegova, ideja, da bi vlado vodila kar stranka SD.  No sicer pa naj vas spomnimo koliko glasov je Karl Erjavec dobil v okraju Tržič, kjer je kandidiral? Celih 394 glasov, za razliko od njega, je dobil takrat dokaj neznani Jure Ferjan kar 1441 glasov več.

Toliko o tem, kako volivci cenijo Karla Erjavca!

P.M.

 

 

VREME

Maribor
močan dež
93%
4.6km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.