Kolumna, Pavle Rupar: “Je Aleksandra Pivec klonirana Ljudmila Novak?”

rupar rtv

Kolumna: piše Pavle Rupar

Je Aleksandra Pivec klonirana Ljudmila Novak

Kaj se dogaja v glavah obeh dam. Obe po prepričanju bolj desni, kot levi, a obe z brezveznimi levičarskimi forami. A se razlikujeta, vsaj po izobrazbi in političnem delovanju! 

Tu je Aleksandra Pivec

Aleksandra Pivec mi je tudi kot ženska všeč. Najmanj pomembno! Bolj pomembno je dejstvo, da je stranko DeSUS prevzela v hudi konkurenci z največjim »luzerjem« v politiki zadnjih dvajset let, Karlom Erjavcem! Vedeti moramo, da je bil DeSUS ves čas delovanja skriti adut levičarjev, skrajnih levičarjev in ustanovljen za slepilo upokojencev, ki jih je v volilnem slovenskem telesu tretjina! Vsakršna ugibanja laikov, ali morda vendarle ne delujejo v interesu upokojencev in njihovemu boljšemu življenje,  so bila le tiščanje glave v pesek in beg pred resnico! Nikoli!! Delovali so izključno za interese Kučanovega podzemlja in klana in dediče komunističnega režima, ki se je vsa leta z denarjem napajal in bogatel ter redil posameznike! Aleksandra »Velika« je to seveda ves čas vedela in ni ji zamerit tega, ker od tega ni imela nobene koristi!

Zatem je pripeljala DeSUS v Janševo koalicijo, občutek je bil, da gospa skupaj s poslanci obrača stranko upokojencev v desno, oziroma na bolje. Pa ni bilo tako! Le sodelovala je z vlado in bila njen sestavni del! Vse dokler Kučanovi podrepniki niso opazili, da tako pač ne bo šlo in ji zrežirali afero, ki je v primerjavi z Veselovo pravi mačji kašelj.. Nikoli se ni opredelila kot desničarka, to so si ljudje zaradi podpore desnih poslancev in pritiska ter svinjarij levičarjev, ki so jih izvajali zoper nje, ustvarili sami! Tudi sedaj se ne opredeli, videz daje kot sredinska, sem in tja pokaže dejanja, ki vendarle opozarjajo, da si želi volivce SAB, DeSUS, SMŠ in SMC pripeljati v svojo, novo ustanovljeno stranko! Torej na levi politični pol.. Njena slabost je, da želi biti vsem všečna. Na kavo je vabila Tanjo Fajon, ni obsodila protestov proti vladi, v njeni skupini, ki jo ima na družbenem omrežju Facebook, pa blokirajo vsakega, ki se ne strinja z njenim delom. Izključajoče torej?

Pismo Aleksandre Pivec, Tanji Fajon

Pa poglejmo še karakter Ljudmile Novak!

Gospa, ki je bila županja Moravč in tudi poslanka v DZ in v Svetu Evrope se je vedno jasno izražala za desničarsko političarko, ki deluje v konzervativni SKD in kasneje v Nsi! Tega ni nikoli tajila, niti skrivala, kot je spretno in modro počela Pivčeva! Če je bilo po eni strani delovanje Pivčeve rahlo skrivnostno, delovanje Ljudmile Novak ni bilo nikoli! Vsaj ne zadnjih deset let! Če se po eni strani Novakova izkazuje, kot zagovornica vrednot krščanske demokracije in desnih strank po drugi podira vse standarde desničarke z napadi na predsednika vlade Janeza Janšo! Videti ga ne more, iskreno povedano! In stranko SDS tudi ne!!

Njeno delovanje je pritlehno, podpirajo jo levičarski MSM mediji, ploskajo ji tudi ultra fašistični levičarji! Deluje slabo, ker ne more skriti svoje jeze in sovraštva do desnih politikov in deluje bolj levo, kot to počne Luka Mesec! Preprosto tako osebo komunisti rabijo, ker še vedno dokaj velikemu številu desnih volivcev slepi oči in jih bega! Zato ji levičarske ankete RTV, POP TV in drugih medijev izkazujejo veliko hvalo in jo celo uvrščajo na prva mesta priljubljenosti.. Ker jo »delajo« za mešetarjenje , kot so “delali” DeSUS. Nikoli ne veš, kje je zares..

ljudmila novak

Ljudmila Novak in Milan Kučan

Povzetek: Če po eni strani Aleksandra Pivec posega v levi sredinski prostor, kjer je deloval DeSUS in delujejo zgube koalicije KUL, Ljudmila Novak s podporo levičarjev ostaja trdno na desni zgolj za slepljenje ljudi! Če prva jasno pove, da deluje, (naj bi delovala) za povezovanje vseh, pa slednja odgovarja, da z Janšem ne bo šla nikoli v koalicijo! Pivčeva (zaenkrat) ne izključuje nikogar, niti Levice ne. A če Aleksandra deluje z javnimi dejanji s ciljem mogoče združiti izgubljene volilne glasove levičarjev KUL-a, čeprav se to velikokrat ne obnese, pa Ljudmila to počne pritlehno z desnimi volivci pod videzom  krščanskega prepričanja a z goljufivimi nameni!

Ljudmila Novak in  Alenka Bratušek.

Zato bom jasen: Aleksandra Pivec je bila z in v DeSUS-u ideološko na levi in tudi po prevzemu stranke tega ni skrivala! Njen (navidezni) “zasuk” na desno je bil zgolj interes povezovanja in delovanja v vladi! Zato so jo likvidirali! Tega Ljudmili Novak ne bodo storili nikoli, ker je idealna za slepitev desnih volivcev, rušenja Tonina in NSi, ki, roko na srce, res  uspešno in dobro deluje v vladi Janše! Stavim, da jo bodo levičarji na skrivaj ali pa celo javno podprli tudi kot kandidatko za predsednico države! Zato, ker uspešno nagaja Janši! Tega Pivčeva nikoli ni počela, vsaj do sedaj res ne!

In bistveno?

Aleksandra Pivec na levici ne bo nikoli priljubljena, ker pobira glasove levih, vsaj zdi se tako, da pes tja taco moli… Zato je njena stranka mogoče bolj koristna za desne, če deluje na drugem političnem polu! Ljudmila Novak pa je nevarna NSi in desnim strankam, ker jih spretno, s podporo komunistov-levičarjev, želi speljati proč od Janše! Zato pustimo delovati obe, a odprimo oči, kritizirajte pa vedno potuhnjene, zahrbtne in hinavske politike in političarke! Če mi Aleksandra Pivec nikoli ni delovala taka pa mi  Ljudmila Novak od prvega dne, ko sem jo spoznal. Zato Aleksandra Pivec nikakor ni klonirana Ljudmila Novak. 

Pavel Rupar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.