Kolumna Pavel Rupar: “Kje ste pljuvalci po vladi? Zakaj ne vpijete zoper Ruse?”

Pavel Rupar

Kje ste “veliki levičarski heroji”?

Pavle Rupar

Kje si nedorasli Jaša Janull? Kje si veliki provokator Zlatane Čordiću? Kje si “popačeni” Zorane Stavanoviću? Kje ste “nalita” Anaca Bidar in njeni pljuvalni psihopati? Kje si “pjevač”  Werner Brozović? Nič več v Tivoliju za keš? Kje ste skorumpirani novinarji  »gromovniki v miru« in sejalci sovraštva in lažnivci zaposleni pri Odlazkovih medijih? Kje je »genij vseh genijev« Marko Potrč, veleum in doktor vseh ved? Kje ste vsi protestniki proti ukrepom v času Covid 19, nasprotniki nošenja mask in sovražniki PCT pogojev in potrdil, cepljenja in »gasilci z bencinom« dodanim na ogenj strasti laži, prevar in afer? (Edino za Ladislava Troha vem, da je na psihiatriji) Nikjer nikogar..!!?? Ni več močnega zaledja, ki bi vam ščitil hrbet? So vas odpisali, mar ne? Ali pa ste se kar sami, ker so vas botri pustili na barikadah, ker vas tako ali tako  nihče več ne “šljivi niti pet posto”! Zakaj ne vpijete zoper Ruse in Putina, je on vaš sponzor? Nihče ne blekne niti besede..  Nihče!!!


In kje so, ali bodo vsak čas, veliki podpihovalci politične nestabilnosti in neredov v Sloveniji, veliki »borci, aferaši, interpelatorji in lažnivci levičarskih skorumpiranih elit Jani Modendorfer, Kociprova, ljubitelj alkohola Marco Bandelli, kričač in “nori” doktor Franc Trček, ponosni naslednik komunistov, tistih, ki pobijajo tudi po Ukrajini, “obsedeni” partizan Marko Koprivc, zasvojeni “drogeraš” Miha Kordiš, uboga Korčetova Jera, nikoli slišan strahopetec in ne preveč dober fuzbaler Židan.. In kje ste zanesljivo odpisani »borci in heroji« levičarskih oligarhov Slovenije, šivilja Alenka Bratušek, nikomur smešni komik Marjan Šarec,  sneta Violeta.. Violeta Tomić.. In elegantni politični samomorilec Igor Zorčič ter njegova samovšečna Janja Sluga , ter mnogi, premnogi v službi tajnih levičarskih komunističnih mafijcev, ki so jih dve leti zlorabljali in plačevali pa tudi izrabili za svoje namene prevzema oblasti!? In jasno posledično represije nad drugače mislečimi! So vas zaradi golobčka pozabili, odslovili, politično umorili?! Podobno, kot je njihov brat Putin izrabil ruski živelj na ozemlju Ukrajine, preko katerih pobija, mori, ruši, seje smrt.. Razlika med hujskači na ulici in temi v politiki je le, da je prve odpisal golob miru, ki ga čakamo v strahu zaradi vojne pa tudi in kot posledica konca epidemije, »politike« pa nek drug prostozidarski golob, ki se jim je dobesedno podelal točno na vrh glave!! Edina podobnost med vsemi je, da so politično skoraj vsi odpisani!!

Levaki nas tlačijo k Putinu?

In če niste opazili: zadnjih nekaj dni ni več prav pogosto slišati iz ust teh zblojenih naštetih ljudi zmerjanja s fašisti, nacisti, skrajni desničarji.. Zdaj nas tlačijo h Putinu , ker jim oprav pride! A narod ni nor, točno vemo, kdo kam sodi in , da jih je Putin kar sam utišal s svojim morilskim pohodom, ker je njihov komunistični brat! Brat komunist in diktator! Ni več govora o Poljski in Madžarski, kot skrajno desničarski državi, ki kršita človekove pravice, ker trenutno brezpogojno in solidarno pomagata ljudem, ki bežijo pred krvnikom Putinom! Ta je večji norec in kriminalec kot Stalin, Josip Broz Tito, Mao Cenutg, Kim jong un…  Sami veliki komunisti, lažnivci, morilci, likvidatorji in predhodniki ponosnih naslednikov naših »herojev« komunistov, seveda le, če imajo za seboj strice in zaščiteno rit!! Bog ne daj, da se vojna razširi še dlje od Ukrajine, ker bodo prvi, ki se bodo hlinili Putinu ter  zopet pobijali nas, svoj lastni narod in zraven ploskali Putinu ter se učili Ruščine in peli Kalinko!

In navsezadnje.. Kje je Slovenka leta? Ni Slovenke leta!! Aja, je zbežala v Ameriko! Ni,  Nike Kovačeve in nevladnih organizacij, ni 8. marca! Na inštitut mislim, da se ve. Datum bo, v Rusiji celo državni praznik , dela prost dan.. Je tako Nika, ti se učiš od njih? In še nekoga zelo pogrešam! Bonda.. James Bonda!!

Kje ste golobi?

Podobno izmišljenega, kot je okrogla Kovačeva, je pravljični navidezni  in vsemogočni tajni agent in junak. Ta živi le v pravljicah,  pobija Ruse in preprečuje nuklearne vojne! Pogrešam Bonda! Jamesa Bonda.. In Goloba.. Roberta Goloba.. Tudi tega ni nikjer!! Slovenski Don Euro , »tajni agent KGB«.. Kot tajni  007, izmišljeni filmski junak, ki se bori za demokracijo in mir in mu gredo vstajniki, protestniki, podpihovalci, razdiralci složnosti in spoštovanja na živce!! Za razliko od Goloba! Nikogar ni ta trenutek, vsi so v luknjah..

Tako, kot ni nikogar, ki je še nedavno rušil našo vlado, hujskal k sovraštvi in pozival narod na vstajo in upor! Ni več množic, ker jih nihče več ne financira, ne potrebuje.  Ker financirajo jato golobčkov, sami pa ne upajo storiti ničesar!! Ni komunističnih zdraharjev, ni Jamesa.. Jamesa Bonda!! Ni več pravljic, zdaj je čas realnega sveta..

Pavel Rupar

VREME

Maribor
megla
95%
75%
17°C
19°
16°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.