Šarec spet klobasa neumnosti! Poglejte kaj je tokrat napisal!

Šarec marjan
zajem slike. youtube

Na Twitterju se je spet oglasil tudi bivši predsednik vlade Marjan Šarec s klobasanjem novih neumnosti. Tokrat naj bi Janša podpiral Putina?

A brez skrbi. Tisto kar piše Šarec nima nobene pametne osnove. Zapisal je “Dvoličnost našega PV je neizmerna. Pošilja orožje v Ukrajino, a žal ga ne more preko ozemlja Madžarske, ker njegov prijatelj Orban tega ne dovoli. Kdaj bomo slišali, da podpira Putina? Ne bomo, ker mu je podrejen. Lažje je obtoževati doma. Ima pa volilni račun na ruski banki.”

Na njegovo objavo so se razburili številni drugi uporabniki Twitterja. Sporočajo mu, da se Janez Janša ne ozira na Orbana temveč dela po svoje- sam, ker ne potrebuje njegove pomoči. Da Šarčev Twitter ne more biti res, potrdi objava predsednika vlade na Twitterju, ki piše, da sta v pismu s poljskim predsednikom predlagala enak hitri postopek pogajanj in sprejemanj v EU ne samo za UKR ampak tudi za GRU, MOL in države Z. Balkana. Sicer pa Šarec za svoje neumnosti, ki jih kvasi po twitterju tako in tako nima nobene osnove, še manj pa dejstev. Piše portal Drama.

In ko smo že pri Marjanu Šarcu. Kakšna je razlika med komikom Šarcem in komikom Zelenskym? Šarec je metal puško v koruzo, Zelensky se je pa z njo boril!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.