Kolumna Pavle Rupar: “Napad na RTV je popoln lari fari!”

rupar rtv

Kolumna: “Novinarji RTV, sami ste si krivi, nesposobni ste!!”

Pavle Rupar

»Napad« na RTV je popoln lari fari!!! SeReda ne odobravam takih bedarij, da se razumemo! O Ladislavi Trohi, največjemu prevarantu in novodobnemu  pokvarjencu niti ne bi izgubljal besed! Tip je povsem upravičen do dobre psihiatrične preiskave in nege, trideset let nateguje samega sebe, najsi bodi z lažno ugrabitvijo, OPS, gladovno stavko med katero se je zredil, zbiranjem podpisov, nategovanja in kraje ljudem za neko izmišljeno Zadrugo Peko pa vse do kampiranja pred RTV in zadnjim fiaskom, ko se je zaletel v notranjost javne hiše! Skratka popolnoma izgubljena oseba v sodobnem svetu! Prosim vse, naj mu pomagajo in ga namestijo v mirne prostore, kjer bo gledal risanke.. Sicer bo storil res še kakšno večjo neumnost od dosedanjih! Če tudi ima čin majorja je nevaren samemu sebi, sicer je popoln strahopetec..

A dogodek z »vdorom« v javno hišo vzbuja res prevelike pomisleke, da se je zgodil, ker so Trohi počili že tako zrahljani živci! Imam svoje mnenje, do katerega sem upravičen in prepričan sem, da je to storil na povabilo in z domeno s tistimi, ki ga plačujejo! V sodelovanju s posamezniki tudi znotraj RTV! Da ima strice za seboj je jasno, od česa bi tako dobro živel, če ga ne bi finančno podpirali!

In ker je povsem jasno, da imamo Slovenke in Slovenci , levi in desni in vsi do vrh glave kraje po zakonu, s katerim nas na leto ogoljufajo za 150 eur zaradi obveznega plačevanja RTV naročnine, več kot čez glavo in ker je bil datum prvi september, s katerimi bi morali začeti z zbiranje podpisov za ukinitev te kraje določen, ni slučaj, da je bedasti Troha ravno na ta dan uletel v prostore RTV!!  In ni slučaj, da so nas organizatorje obravnavali v LAŽNIVI Tarči dva dneva prej in ni slučaj, da so po dveh urah obsodili za incident nikogar drugega kot SDS in Janeza Janšo!! Vam je sedaj jasno, da se bojijo referenduma, ki je sicer zgolj posvetovalne narave in nima vpliva na spremembo zakona in ukinitev plačevanja stvari, ki je sicer nihče ne bi kupil, še manj je gleda in posluša!

sds rtv

Slika: MMC

In ja, novinarji RTV ste za vse upravičene kritike, jezo in zaničevanja krivi sami!! Sami ste sprožili »vojno«, ki vam sicer odgovarja, ne prenesete nobene kritike na vaše slabo, zlagano in izprijeno delo, ne znate presojati in komentirati dobrega, pišete in nas posiljujete z lažmi, lažmi in novicami povezane s komunistično-levičarsko propagando! Jasno, da vas nihče več ne kupi!

Sami spodbujate anticepilce, proteste po Ljubljani in zmešane Jenulle, “teroriste” Levice z Jarčevo na čelu, v studia za vsak drek vlačite hinavsko in nesposobno komunikacije in sodelovanja Fajonko in za nameček od vsega humorističnega programa še Šarca! In v tiskanih medijih ni nič drugače! Ni ga časopisa, ne revije, ki bi bil boljši, kot za rit obrisat! Ga ni! In ne le desni, sredinski.. Siti so vas tudi levi volivci, ki so si svoj ego vedno nabijali z vašimi prispevki a so spoznali, da se z vašim jokom, če vam kdo po pravici in v obraz pove, da ste zanič, da pišete za slaboumne tipa Troha in ne izražate pravega stanja, takoj zatečete k sebi enakim v tujino, k botrom ali med svoje karikature v STA, kot otrok k mamici, ki ga objame in se dere na druge, namesto , da bi ga dobro nasekala po riti!

RTV

Skratka, ne mislite , srenja novinarska, da si vaše izmišljene zgodbe o kvazi napadih na vas ne razlagamo kot bolestno jamranje, kadar vas kritično obravnavamo, kadar vam povemo, da niste prebavljivi s svojim pisanjem delom , govorjenjem spodbujanjem k nestrpnosti!!

Da so programi in informativno politični programi za bruhat in vaše oddaje in novice enostranske levičarske! Vsak delavec, ki ne dela dobro, prejme negativno oceno, otroci v šoli tudi! In tudi vi niste svete krave, nasprotno! Ste vse obsodbe vredni, ker je upravičena, kritike, ker si pohvale po večini ne zaslužite! In še manj si zaslužite naš, težko zaslužen denar, s katerim vam MORAMO hraniti želodce s krajo po zakonu do trenutka, ko nas pobruhate nazaj!

Spremenite politiko informiranja, uravnotežite program po vzoru drugih demokracij, tako boste zase naredili največ! Za nas pa tudi, ker to, kar se dogaja niso napadi na vas, ni nestrpnost do vas ni vojna z vami pač pa upravičena zahteva, da delo začnete opravljati korektno za nas uporabnike, najsi bodi do Janša in vlade, do Tonina in SDS, do Fajonove in SD, leve in desne, katoličane in pravoslavce skratka do vseh, ki smo na tem prostoru in kateri vas živimo!

Ja, gospoda RTV-jevska. novinarska, mi vas plačujemo in živimo! MI SLOVENSKO LJUDSTVO, če ne razumete..!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.