Poglejte kakšno pismo je zanikovalec virusa poslal zdravniku!

Saj ni res pa je. Zanikovalci virusa še vedno po svoje krojijo usodo in širijo virus na račun  številnih Slovencev in Slovenk. Očitno tudi v zdravstvenih ustanovah.

Poglejte to pismo zanikovalca virusa

Zdravstvene ustanove so svete. Tu je na prvem mestu zdravje, šele potem pride na vrsto kaj drugega. A zanikovalci virusa se ne dajo, saj koronavirus očitno za njih ne obstaja. O raznih teorijah zarote lahko slišimo iz usti tistih, ki nočejo poskrbeti za svoje zdravje. Bacile pa bi širili naokoli.

Pismo. ki je obkrožilo splet in katerega je na družbenih omrežjih delil tudi predsednik vlade Janez Janša, pa govori ravno o neodgovornosti posameznih ljudi do zdravstvenih delavcev in bolnih ljudi. Neznani pacient je namreč na eno izmed zdravstvenih ustanov naslovil pismo, kjer piše, da bo zdravniški pregled pri zdravniku opravljal brez maske in nazadnje še grozi s sodiščem, če se mu bo zaradi tega preprečen vstop v zdravstveno ustanovo.

Ne samo neumno, ampak nesramno je tako početje pacienta, ki bi na pregled k zdravniku prišel brez maske. Kako naj se proti takim  lahko zaščitijo zdravstveni delavci in nenazadnje tudi pacienti v čakalnici. Naše zdravje nam torej kroji Ustavno sodišče in peščica tistih, ki imajo očitno namesto možganov v glavi kaj drugega?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.