Domov KolumnePolitično s Pavlom Ruparjem Kolumna, Pavle Rupar: “Norenje in doživljanje orgazmov množice levičarjev!”

Kolumna, Pavle Rupar: “Norenje in doživljanje orgazmov množice levičarjev!”

Objavil: Pavle Rupar
pavle rupar

Kolumna, piše: Pavle Rupar

Norenje in doživljanje orgazmov množice levičarjev

Norenje in doživljanje orgazmov množice neotesanih udeležencev zborovanj na lažnem, nepotrebnem ali vsaj namišljenem prazniku, ki je bil včasih Dan OF  v osamosvojeni Sloveniji pa Dan upora proti okupatorjem, bo zagotovo pustilo posledice, ki se bodo zopet merile v številu oboleli, mrtvih, v finančnem smislu pa v milijonih! Lahko bi rekel, da mi je vseeno za te delomrzneže pa mi ni! Ker delajo škodo tudi vsem pametnim, mirnim in preprostim državljanom, predvsem pa sami sebi! Večina jih je namreč iz Ljubljane, priseljencev in molznikov proračunov, ki se napajajo z denarjem, delajo pa nič! No delajo, seveda delajo. Škodo!!

Škoda, ker jih zakon takrat, ko zbolijo in jim nekaj skače v zadnjo plat, ščiti kot enakopravne državljane z drugimi, ki spoštujemo ukrepe vlade in stroke in se bojimo okužb sebe in drugih! Škoda, ker ne moremo pokazati vrat bolnišnic, ki jih potem, ko so in bodo zboleli, zahtevali oskrbo, čeprav so sami povzročitelji svoje nesreče! Zakaj to počnejo je jasno: za levičarje ni omejitev, ni odnosa, ni spoštovanja in ni ničesar za ceno oblasti!! Na silo in s silo bi jo vzeli, zanje je demokracija sveta stvar samo takrat, ko sami vladajo! Ko po vseh normah vladajo drugi, demokracije ni, so fašisti in nacisti, ki pa niso čisto nič boljši od komunistov, kar nas uči zgodovina!

Svinjanje moramo plačati  vsi

Škodo, ki jo s svinjanjem povzročajo po Ljubljani moramo seveda vsi plačati! Tudi Policijo, ki nas varuje pred temi nasilneži, lažnimi revolucionarji, povzročitelji nereda in anarhije! Koliko stane varovanje, čiščenje nesnage in njihovega blata, koliko stane vsaka ura, ki se jim nameni in potroši za vzpostavljanje prvotnega stanja?! Na milijone vsakič, za kar jim je pa itak vseeno! Tako ali tako nimajo občutka, koliko je kaj vredno, če pogledamo samo delomrzleža, Jaša Janulla, očkovaga sinčka, je vsem jasno! Vsi so pripeti na finančne donacije, sponzorstva in dohodke kar tako, brez rezultata, brez učinka! Nimajo občutka, koliko stane kruh, čiščenje, koliko bicikel (pokradene so imeli v Rogu), koliko stane karkoli, kar moraš plačati s svojim delom in svojim denarjem! Njihov poklic je delomrznež, provokator, komunist, levičar…

jenull

Kakšne posledice nas čakajo?

Poglejmo morebitne posledice čez tri tedne, mesec dni.. Okužbe bodo, semafor na podlagi tega rdeč ali črn.. Ali bodo turistični delavci, gostinci (večina proteste celo gladko podpira), Ljubljančani in drugi, ki čakajo nas, da jim prinesemo denar od drugod, upali in smeli in pokazati s prstom na te bedake, če bo zopet vse zaprto? Bodo toliko pošteni in rekli, da je tega sranja s protesti dovolj, da naj nehajo zafrkavat njih in same sebe in nas vse ali pa bodo ponovno pokazali s prstom na predsednika vlade, vlado samo in stroko češ, vi ste krivi, zakaj pa ne odstopite!? Začaran krog, zagotovo! In potem si vsi, ki se nekako borimo za normalizacijo stanja v tem času lahko mirno privoščimo  vprašanje, zakaj bi potem takem morali reševati gostince, hotelirje in turizem, če sami tega ne želijo!

Če bi bil Đuro bi brez zadržkov rekel: »Če mene vprašate, bi jim pobral vse, kar denar brez dela dobijo itak od vlade«!! Vsaj dokler se ne bodo postavili na stran stroke in ljudi, ki  upoštevamo priporočila in si želimo končno posedeti tudi po Ljubljani. Pa najbrž čez poletje tega ne bomo doživeli. Škoda je nepopisna, res škoda pa je tudi, da smo potem prikrajšani vsi in da moramo njihovo levičarsko neumnost tudi vsi plačati!!

Pavle Rupar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.