Kolumna, Pavle Rupar: “Res, bedno se vedete anticepilci!”

rupar rtv

Zakaj se nočejo cepiti?

Saj bi človek vse razumel. A tega, da je toliko levih, desnih in oprostite zavedenih ali pa norih ljudi, ne tega pa ne razumem. Ne, tega pač ne razumem!!!

Pavle Rupar

Razumem tudi nedoraslega tipa Stevanović, telebana Čordića, noro Ano… Ti pač svojo popularnost in vzpon na oblast ter pet minut slave gradijo prav na ljudeh, ki so svoj razum odklopili ali pa jim prevladuje strah pred pikico! So pač pokvarjeni, vseeno jim je, ali vi umrete ali ne, le da jim preko vaše obolelosti in trupel uspe poseči po denarju! Niso novi obrazi, so stari, pokvarjeni in brez sramu! Da se to dogaja v Sloveniji, ki je veljala za eno najbolj naprednih držav na Balkanu in eno od vodilnih v Evropi, res tega pač ne razumem! Kaj je z vami ljudje? Mi lahko odgovorite na spodnja vprašanja?

Dvomi v cepivo so nori, ugibanja, kaj je v njih, še bolj! Da so vas pred časom noro, noro motile zaprte šole in, da je ne vem koliko otrok zblaznelo, ker so bili doma, so bile vaše trditve in trditve učiteljev! Ne vseh , malenkost je še normalnih! Niso vas motili lanski turistični boni, ne letošnji!? Pa so strupeni, res! Da dvomite v svoje zdravnike? Kolikokrat so vam predpisali zdravila, ste jih pogoltnili? Kolikokrat ste dobili cepivo proti tetanusu, ošpicam, rdečkam, oslovskemu kašlju , otroški paralizi..? Ste se vprašali, kaj je bilo v njih? Antene, solata, ki požene namesto kocin tam med nogama, strupi, genski dodatki ali genske spremembe? Čipi? GPRS? Niste? Ste se kdaj  posvetovali s svojim zdravnikom ali farmacevtom in prebrali navodila ali ste preprosto nastavili rit in evo pikica!! Ste kdaj prej pomisli , da vas kdo želi iz levega komunizma, splošne norosti in v nasprotju s celo Evropo okužiti, da boste razmišljali drugače? Res, bedno se vedete anticepilci, sklicevanje na svobodo in demokracijo je tako neumno, da se otroci smejijo, ker razumejo bolje od vas! In glej, vsako napisano vprašanje je brez odgovora! Vzrokov, razen kar tako, da nasprotujete zdaj , ni!!

Je v Evropi drugače?

In še vprašanja: je v Avstriji drugače? Je v Nemčiji, Franciji, Portugalskem, Češkem.. drugače? V Ameriki, Kitajskem, Rusiji? NI!! V večini je še bolj strogo , kot PCT pogoji, izjema je Danska.. Morda bo kmalu taka še država, ki je norega  zaslužkarja Potrča sunila v rit, Švedska, tudi opustila ukrepe! Zakaj je lahko odgovoriti: 70 in več odstotna precepljenost in imajo mir!! Pri nas? Ja, pri nas je drugače, pri nas si miru levičarji, mediji, ki jih imajo v oblasti ter kriminalci, ki organizirajo proteste tega pač ne želijo! Želijo nemire in na vsak način na oblast!! Tudi za ceno škode, mrtvih, vojne, ki so jo napovedali in naivnih, ne razmišljujočih ljudi, ki jih je tako zlahka voditi in naplahtati, kot ovce! In so, žal, na desni in levi! Strah pred pikico v ramo, endivijo med nogama namesto kocin in anten na glavi!? V to namreč verjamejo, drugega vzroka ni.

Moj poklon zdravnikom

In še moj primer za konec: lani decembra so mi odkrili raka na črevesju! Bil sem hitro na kolonoskopiji zahvaljujoč dobrim zdravnikom in  obsežnosti bolezni! Moj poklon zdravnikom, ki so se zavzeli, kot so se za vsakega. To bilo je v času hudega pomanjkanja postelj v UKC Ljubljana. Pa vseeno nisem dolgo čakal, dokaj hitro sem se znašel na intenzivni negi. Počakal sem le dve uri, da so preoblekli in razkužili posteljo preminulega pred mano. Bog mu daj mir in pokoj!

In sem tam ostal celo dva dneva dlje, kot bi sicer. Pa veste zakaj, dragi strahopetni in zavedeni proti cepilci? Ker ni bilo osebja za navadno nego, ne postelje na oddelkih, ne prostora na hodnikih! Vse kapacitete so dali na Covid oddelke. Zato! Zasedal sem dragoceno posteljo na intenzivni, za mano je čakal nekdo, ki bi moral biti operiran in mu je šlo za življenje! Pa ni prišel na vrsto zato, ker je bilo polno bolnikov s Covidom! Pa saj ste ravno vi levičarji takrat najbolj vpili in hujskali ljudi, da je zdravstvo v riti in da zahtevate, da tudi druge bolnike obravnavajo in zdravi , kot običajno pred Covid pandemijo?! In naj Janša in vlada odstopi! Sedaj ste tisti, ki se ne želite cepiti na istem! Mnogo vas bo zbolelo in če boste, boste egoisti prvi, ja prvi, ki boste zahtevali zase pogoje za dobro zdravljenje, dopustili boste tri, pet, osem infuzij v telo in nikogar ne boste vprašali, kaj vam teče v žilo! Samo, da boste reševali svoje pokvarjene, egoistične riti! Vam ne želim tega , vseeno pa prosim, bodite toliko fer, da sporočite, kako so vas vrteli po postelji, če boste preživeli!!

Podpišite izjavo, da vas v primeru okužbe s Covid virusom ni potrebno zdraviti!

Rešitev je preprosta! Ni se treba napenjati, ne kazati, kakšni strahopetni heroji ste, niti vam ni potrebno hoditi pred parlament razbijati naše imetje! Preprosto podpišite izjavo, da vas v primeru okužbe s Covid virusom ni potrebno zdraviti! Da odklanjate vse infuzije, ki bi vam jih točili v zblojeno telo skozi žile, ker ne veste, kaj je v njih in da prepuščate prostor v bolnicah in postelje ljudem, ki imamo raka ali druge bolezni! Samo to je poanta vsega! Vsi se bojim le vaše neumnosti v primeru, da boste sami pristali na Covid oddelkih, čeprav to lahko preprečite edino sami in da ljudje s težkimi boleznimi zaradi vaše neumnosti ne bodo prišli do zdravnikov!!!

Torej, cepiti se je treba! In odidite iz skupine zavedenih in napumpanih peščice Evropejcev in Slovencev in ne dovolite, da se vam ali vašim zgodi Covid! NIKOLI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.