Sodišče je pritrdilo. Direktorica TV Slovenija je bila razrešena utemeljeno?

NATALIJA GORŠČAK rtv direktor
slika: Nova24TV
Sodišče je pritrdilo. Direktorica TV Slovenija je bila razrešena utemeljeno?

Delovno sodišče je kot neutemeljen zavrnilo predlog za začasno odredbo glede razrešitve direktorice TV Slovenija Natalije Gorščak in pritrdilo direktorju!

DIREKTORICA TV SLOVENIJA NAJ BI BILA RAZREŠENA POVSEM UPRAVIČENO?

Generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je 20. avgusta razrešil direktorico TV Slovenija Natalijo Gorščak, ki je po prejemu sklepa o njeni razrešitvi napovedala, da namerava s pravnimi sredstvi dokazati, da je delala dobro, v skladu s predpisi in veljavno zakonodajo.


Delovno in socialno sodišče v Ljubljani pa je v primeru njene tožbe glede razrešitve z mesta direktorice Televizije predlog za izdajo začasne odredbe zavrnilo kot neutemeljen, je sporočil generalni direktor RTV Slovenija Grah Whatmough, sklicujoč se na sklep sodišča, ki ga je RTV Slovenija prejela v torek, piše MMC.

Kot je navedel generalni direktor, je delovno sodišče med drugim zapisalo, da postopek razrešitve ni bil kršen, s tem, ko generalni direktor pred izdajo sklepa o razrešitvi tožnice v konkretnem primeru ni pridobil predhodnega soglasja Programskega sveta RTV Slovenija.

Sedaj bomo po vsej verjetnosti slišali iz bistroumnih ženskih glav, ki slišijo na ime, Violeta, Nataša, Lidija in tako dalje, da je za razrešitev spet kriv Janez Janša, Lidija Divjak Mirnik, pa zagotovo ne bo pozabila povedati, da je to DIKTATURA!  

P.M.

VREME

Maribor
jasno
55%
3.1km/h
0%
32°C
34°
31°
32°
Fri
21°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.