Sodišče je pritrdilo. Direktorica TV Slovenija je bila razrešena utemeljeno?

NATALIJA GORŠČAK rtv direktor
slika: Nova24TV

Delovno sodišče je kot neutemeljen zavrnilo predlog za začasno odredbo glede razrešitve direktorice TV Slovenija Natalije Gorščak in pritrdilo direktorju!

DIREKTORICA TV SLOVENIJA NAJ BI BILA RAZREŠENA POVSEM UPRAVIČENO?

Generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je 20. avgusta razrešil direktorico TV Slovenija Natalijo Gorščak, ki je po prejemu sklepa o njeni razrešitvi napovedala, da namerava s pravnimi sredstvi dokazati, da je delala dobro, v skladu s predpisi in veljavno zakonodajo.

Delovno in socialno sodišče v Ljubljani pa je v primeru njene tožbe glede razrešitve z mesta direktorice Televizije predlog za izdajo začasne odredbe zavrnilo kot neutemeljen, je sporočil generalni direktor RTV Slovenija Grah Whatmough, sklicujoč se na sklep sodišča, ki ga je RTV Slovenija prejela v torek, piše MMC.

Kot je navedel generalni direktor, je delovno sodišče med drugim zapisalo, da postopek razrešitve ni bil kršen, s tem, ko generalni direktor pred izdajo sklepa o razrešitvi tožnice v konkretnem primeru ni pridobil predhodnega soglasja Programskega sveta RTV Slovenija.

Sedaj bomo po vsej verjetnosti slišali iz bistroumnih ženskih glav, ki slišijo na ime, Violeta, Nataša, Lidija in tako dalje, da je za razrešitev spet kriv Janez Janša, Lidija Divjak Mirnik, pa zagotovo ne bo pozabila povedati, da je to DIKTATURA!  

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.