Kolumna: “Stevanovići, Čordići, Ličine, Brozovići na se zajebavat!”

policija
zajem slike: portal A1
Kolumna: "Stevanovići, Čordići, Ličine, Brozovići na se zajebavat!"

Ne Stevanović!! NE BOJIMO S TE!!

Pavle Rupar

Pa če si še bolj agresiven, še bolj povzpetniški, če imaš za seboj vse Golobiče, Zemljariče, Ćordiće in pol Balkana, ki se krmi pri slovenskem proračuni z našim denarjem! In če si še večji divjak, hinavec, blefer, sovražnik slovenskega naroda in desničarjev, levičarjev in kogar koli.. MI SE TE NE BOJIMO!!!

Ker smo takim, kot si ti že leta 1989 in 1990 pokazali vrati in jih z zadnjo ladjo pospremili nazaj.. In čeprav smo morali po neumni sodbi Evropskega sodišče vse, ki ste se skrili in hinavsko potuhnili v Sloveniji plačati potuhnjenost v aferi Odpisani, smo svoje rekli! In Slovenke in Slovenci ter delovni, pošteni in ponosni Državljani tudi! Ne misli, da imaš vse te ljudi pod kontrolo, še zdaleč ne! Ogromno jih piše, da se te sramujejo, ker so tu našli delo, si ustvarili družino in živijo svoje mirno življenje med nami Slovenci! Nimaš prihodnosti pa če za tabo stoji še ne vem koliko tvojih somišljenikov, huliganov in barab, ki so skrivaj oboroženi s pretihotapljeni orožjem iz Republike Srbske in Balkana, prihodnosti nimaš!

Lahko delate še toliko preglavic poštenim ljudem, ki si v sredo niso mogli privoščiti pravočasnega prevzem otrok iz vrtcev in šol, ker ste blokirali ceste po Ljubljani, če še bolj razbijate naše ustvarjeno in težko prigarano imetje in mislite, da ogrožate našo, v vojni priborjeno Domovino ti povem, da je to tvoj kratek rok povzpetništva in lopovščin s sejanjem sovraštva! Kratek rok je to zate, to si zapomni! Samo nekaj besed ti prepišem iz pisma matere, poročene s poštenim delavcem po rodu iz BiH.. Zamisli se in, če te Globoka država še bolj plačuje in hrani, končal boš kot Ivan Gale, ubogi Jaša Jenull in še drugi, ki so svojih pet minut našli v razbijaštvu in spodbujanju laži skupaj z mediji in novinarsko drhaljo, ki te polni s krmo lažnega trepljanja po tvojih ramah! V Sloveniji dragi Stevanović “budućnosti NEMAŠ!!!”

Gospo si dodobra spravil v težave! Pa če na našem, slovenskem Trgu Republike ob koncu svojih lastnih seans še ne vem kolikokrat izustiš, da je konec zborovanj si povsem in edino TI odgovoren za nasilje, ki se nam dogaja po ljubljanskih ulicah! Sam s svojimi pozivi hujskaš k nasilju in kriminalu in spodbujaš ekstremne levičarje in »zemljake«, k državnemu udaru in nasilju nad našo vlado! Materam ste zaprli ste  poti do vrtca, gospe Jasmini enako, pot iz službe vsak dan vodi mimo Celovške v Nove Jarše, kjer ima tri in pet let stari hčerkici! Sama priznava, da noče biti cepljena a  s tem ne povzroča javnih izpadov, kot tisti, ki jih imaš ti za svoje orožje! Otroka sta jo čakala, jokala in vzgojiteljice ju niso mogle potolažiti! Jokali do prihoda mamice, ki je z dve urno zamudo vseeno objela svoji deklici! Koliko groze in solza sta morali pretrpeti punčki, si ti, bedak, ne zavedaš in ne znaš zamisliti! Da ne govorim o nujnih intervencijah reševalcev in vozil, zdravnikov, ki so zamujali v ordinacije, bolnikov, ki so jih čakali! Nisi vreden drugega, kot izgon iz Slovenije ali zapor!! Ljudje so bili v službah, delali so, vi lenuhi brezposelni ste razgrajali po Ljubljani v času, ko so si drugi služil kruh! Niso na socialni ali dodatkih, kot večina tvojih ovac!

In čas je, da se Slovenci res začnete zavedati, če želite tako vodstvo Domovine, države! Ne glede na politično prepičanje, vero, nacionalnost!! Ali se niste in nismo leta 1991 skoraj soglasno opredelili, da nam tujci, JLA in komunizem ne bosta več vladali! Osebno imam na oblasti raje kogarkoli glede na politično pripadnost, kot zopet ljudi, ki so nam v zgodovin vladali in nas tlačili do onemoglosti, sodili, zapiari, morili!!! Sami znamo vladati, tujci nam NE BOSTE NIKOLI VEČ! Zamislite se tisti, ki hodite na seanse Ćordićev, Ličin, Brozovićev, in teh hujskačev tipzoran srbskega odpadnika  Stevanivića in njemu podobnih kriminalcev ali ste res tako nečastni, tako v podnu in take nule, da si ne najdete slovenskega vzornika in klečeplazite pred njim?  Globoko naj vas bo sram pred svojimi otroki, pred svojimi rodovi!!

Pa se mi in nam ni treba bati! Če imajo in to resno mislim, še toliko orožja skritega iz  vojne na Balkanu po domovih, njihov uspeh NE MORE BITI REALEN! Ne plašim vas, opozarjam pa! Ker žrtve bodo!! Ti ljudje so krvi željni, krvi nas Slovencev, ker so maščevalni in komaj čakajo maščevanja osamosvojitvene vojne! Opozarjam vas, ne podpirajte teh huliganov, ne želite si žrtev in državljanske vojne, v katero nas rinejo s pomočjo levičarskih strank, ki jih podpirajo, medijev , ki komaj čakajo narediti uslugo njihovim komunističnim plačnikov in lastnikom in novinarjem, ki so eksistenčno odvisni od njih, ker tudi njih v tem tudi njim  ne bo prizanešeno!

Slovenija mora ostati mirna država, zato se uprimo vsemu razdvajanju, kolikor je še čas! Sami smo tisti, ki lahko to preprečimo za nas in naše otroke in ignorirajmo medije, tujce in hujskaške razdiralce naših ljudi! Če kdo, potem ti ljudje s Stevanivićem niso naša rešitev pač pa pomor in konec Slovenije!!

Ne Stevanović, ne boš uspel!! TO TI OBLJUBIMO ZAVEDNI SLOVENCI!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
79%
2.1km/h
94%
-5°C
-5°
-6°
-4°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
2°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA