Poglejte si to novo zavajanje oddaje 24ur!

Zajem slike, POP TV - 24ur

Oddaja 24ur je očitno samemu sebi namen. Prispevki pa daleč od korektnega poročanja. V bistvu gre za še eno sramoto slovenskega novinarstva?

Primer novinarskega NE dela na POP TV

Kako izgleda poročanje POP TV? Tako, da gledalec dobi občutek, da je v tej državi vse narobe, kar neredi ta vlada, ta predsednik vlade ali kdorkoli z desnega političnega prostora.

V oddaji 24ur so objavili posnetek z včerajšnjega pohoda za življenje. Voditeljica seveda ni pozabila povedati, da se je shoda udeležil tudi poslanec SDS Branko Grims. Poleg tega pa je “pozabila” povedati, da je bil shod “za življenje” uradno prijavljen. Voditeljica je omenila tudi “proti shod” kjer so se zbrali levičarski aktivisti. Ta shod seveda ni bil prijavljen, a je voditeljica Darja Zgonc to dejstvo preprosto zamolčala in pozabila omeniti tudi poslanko Natašo Sukič in vidnega predstavnika SD Jerneja Štromajrja, ki sta se  udeležila tega nelegalnega shoda. In če je POP TV na shod že poslal novinarja, ta očitno tudi ni videl sovražnih transparentov, ki so jih nosili nasprotniki. 

Zavajajoči POP televiziji dovolimo, da kakšno stvar prepiše tudi z našega portala, če že nima sposobnih novinarjev, ki bi korektno poročali s terena.

In tej televiziji pravijo največja komercialna televizija v državi? 

M.G.

(video: twitter, POP TV)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.