Komu pripada najbolj opevani avto z registrsko tablico Golob?

SLIKA: tweeter

Po Sloveniji kroži slika belega BMW-ja s tablico GO GOLOB. Javnost pa seveda zanima kdo je lastnik omenjenega avtomobila? Je to res Robert Golob?

Beli BMW z registrsko številko GO GOLOB je bil namreč parkiran na Krku. Ljudje so se hudomušno spraševali, ali je predsednik vlade ponovno okužen s Covidom in se je na morje prišel samo zdravit? Po izbruhu slike na družbenih omrežjih pa portal Sobota.info razkriva lastnika.

Kot piše portal Sobota info.com, Sta stvarnika registrske tablice GO GOLOB razkrila, da jima je situacija, ko ljudje njun avtomobil povezujejo s premierom, že smešna. “Ubogi je ta Golob, ko mislijo ljudje, da je skos samo na morju. Ker mi smo dejansko sam za vikende dol,” je dejala lastnica avtomobila za portal Sobota info.

Je pa zanimivo, da je podobnost skoraj identična. Goloba so ljudje večkrat videli, da se je vozil z belim avtomobilom. Poleg tega pa ima omenjeni avto novogoriške tablice in napis Golob. Kako ljudje ob tem nebi pomislili, da je lastnik avtomobila prav predsednik vlade?

Je pa zanimiva še ena podrobnost. Novinarka Vida Kocjan zakriva, da je ta avtomobil po Šilu (otok Krk) res vozil Golob, ob njem pa naj bi sedela svetlolaska. To naj bi videlo več očividcev, ne samo eden. To je bilo tisti dan, ko je potem odbrzel na Kras in gasilcem obljubil pomoč, ki je ni bilo, je na tweeterju razkrila novinarka portala Moja Dolenjska, Vida Kocjan.

Sicer pa ženska, ki naj bi bila prava lastnica avtomobila pravi, da njun avtomobil nima nikakršne povezave s predsednikom vlade, hkrati pa še dodala, da registrska tablica Gorica, še ne pomeni, da je vse od Goloba. 

ŠE DOBRO!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.