..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

KOMUNISTIČNE BLODNJE! ! Mladi forum želi spremeniti ime letališča! #ODZIVI

Mladi forum Socialnih demokratov je eden tistih političnih podmladkov, ki živi od provokacij. Kaj si pa o tem mislijo ljudje, pa se je lepo pokazalo na volitvah.

Socialni demokrati so prav gotovo zelo ponosni na svoj podmladek, ki tako “aktivno” deluje in zagovarja režim svojih “prednikov”. Morda bi doslej lahko storili celo kaj zares koristnega, če svoje energije ne bi vlagali v vulgarni aktivizem, ki smo mu bili priča že nekajkrat. Od kipa, pred DZ, ki kaže sredinca državnemu zboru, do članov, ki se hvalijo z dvignjenim sredincem nekdanjemu premierju Janezu Janši na družbenih omrežjih. Tokrat so šli z drznostjo stopničko višje, ko so podlega in nemoralnega komunista Janeza Stanovnika poimenovali za “očeta naroda”. Socialni demokrati morajo biti res zelo ponosni na svoj podmladek. Piše Nova24TV-

Odzivi na njihov zapis so bili temu primerni:

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
52%
1km/h
0%
6°C
9°
5°
7°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.