Koncert najlepših opernih arij

Opera SNG Maribor v sodelovanju z Mestno občino Maribor, Termami Maribor, Zavodom za turizem in društvom Ezl ek letos že tretjič ob zaključku operne sezone organizira Operno noč na promenadi v Mestnem parku.

V operi SNG Maribor so trdno prepričani, da sta kultura in umetnost pravica vseh in vsakogar, kakor tudi zaradi želje, da karseda širokemu občinstvu predstavijo vrhunce iz njihovih najuspešnejših opernih predstav, je vstop na koncert prost.

Simfoničnemu orkestru SNG Maribor bo dirigiral Simon Krečič, solisti pa bodo Rebeka Lokar, Sabina Cvilak, Petya Ivanova, Andreja Zakonjšek Krt, Guadalupe Barrientos, Irena Petkova, Martin Sušnik, Jaki Jurgec, Jure Počkaj, ki bodo peli najlepše operne arije.

Slišali bomo najlepše arije iz del opernih uspešnic Wolfganga Amadeusa Mozarta, Vincenza Bellinija, Gaetana Donizettija, Giacoma Puccinija, Giuseppa Verdija, Georgesa Bizeta, Amilcare Ponchiellija,  Emmericha Kalmana in Agustína Lara.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.