KONČNO! Partis se je vrnil nazaj! Je bil že čas!

splatna stran partis
splatna stran partis

Po nekaj več kot treh mesecih nedelovanja je od danes znova dostopna spletna stran Partis za deljenje datotek, med katerimi prednjačijo piratski filmi, računalniške igre, TV-serije in glasbe. Za zdaj gre za zelo okrnjeno verzijo.

Partis je nazaj.

Od 10. marca je bila ena od najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji Partis.si nedosegljiva. Mrk je trajal 97 dni, ekipi okrog največje spletne strani za deljenje datotek pa jo je po dobrih treh mesecih uspelo znova zagnati. 

Nova različica je za zdaj še zelo skopa, mogoča sta iskanje in prenos datotek torrent. Da gre za začasno različico, so zapisali tudi na svojem profilu na Facebooku.

“Skupaj smo eno! Zahvaljujemo se vsem uporabnikom, nalagalcem in osebju za podporo v teh težkih časih. Brez vas nam ne bi uspelo ohraniti naše mreže. Trenutna različica je samo začasna, tako da lahko dostopate do vsebin, ki že obstajajo v Partis mreži. Trenutno potekajo zadnja testiranja socialnih delov (forum, klepet, profili …),” so zapisali.

Spomnimo:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.