Kot v času UDBE? Je policiste nad Možino poslal kar sam Milan Kučan?

Milan Kučan, "borec" z najvišjo pokojnino!"

Kaj je Jože Možina storil narobe, da so ga na RTV iskali policisti? Iskali naj bi ga, kot urednika oddaje Intervju, ki je na sporedu na TV Slovenija.

Kot je znano, so Jožeta Možino, ki je urednik in voditelj oddaje Intervju na TV Slovenija v prostorih naše javne televizije iskali uniformirani policisti, kar je tudi sam sporočil javnosti. Možine takrat ni bilo na delovnem mestu, zato sta policista tudi odšla.

Med poznavalci, so se na družbenih omrežjih razširile govorice, da je obisk policije povezan z zadnjim intervjujem, ki ga je Možina imel z gospodom Ivanom Sivcem, kjer je Sivec dejal, da so na radiu Slovenija za Kučana vnaprej pripravljali vprašanja za intervjuje. Menda naj bi se Kučan ob tem tako vznemiril, da je nad Možino, na TV Slovenijo poklical kar policiste?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.