KPK začela preiskavo zaradi državnih milijonov za Arsenovičev zasebni hotel?

Saša Arsenovič, Gotof je

Več kot 1,8 milijona evrov proračunskega denarja proračunskega denarja, za Arsenovičev zasebni hotel, ki ga načrtuje na Lentu, je pod lupo KPK.  Arsenovič je namreč državni funkcionar, oziroma župan v tem istem mestu, Mariboru, kjer naj bi gradil zasebni hotel. 

Kot piše Požareport, So na KPK  potrdili, da so v tem Arsenovičevem primeru “uvedli predhodni preizkus“, a nam zato “več informacij trenutno ne morejo posredovati oziroma se do primera ne morejo vnaprej opredeljevati“. In dodajajo, “da lahko o kakršnih koli sumih odklonskih ravnanj z vidika naših pristojnosti govorijo šele, ko zberejo dovolj dokaznega materiala za uvedbo preiskave. V primeru suma kaznivega dejanja, povezanega s korupcijo, pa je za to pristojna policija“.

Glede na odgovor KPK-ja je slutiti, da s tem primerom šušmarjenja z državnim denarjem za zasebni posel funkcionarja ni narobe popolnoma nič, tako, kot Janković v Ljubljani je očitno tudi v Mariboru Arsenović zaščiten pred vsemi. Spomnimo se, kako je lani Arsenovič poškodoval mladoletnega otroka, pa se ni zgodilo popolnoma nič.


Sedaj je znano, zakaj so se v Mariboru dobili Han, Golob in Arsenovič?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.