Zdravstvene neumnosti ministra za zdravje, premierja Roberta Goloba

Robert Golob, slika: fotomontaža

Neumnostim Roberta goloba ni videti ne konca ne kraja. Vsaj enkrat na mesec nas preseneti z novo neumno izjavo, za katero se resnično sprašujemo, ali bi mu koristil kakšen pregled pri zdravniku.

Po tem ko je julija letos odstopil zdravstveni minister Danijel Bešič Loredan, Slovenija še vedno nima zdravstvenega ministra. Posle je tako prevzel Robert Golob, tisti predsednik vlade, ki je dejal, da sonce in C vitamin pozdravita Covid. 

Še večjo neumnost pa je Robert Golob izjavil na strateškem forumu na Bledu, ko je dejal, da si je astmo pozrdavil zato ker ne je mesa. O tej neumnosti je Goloba, pri postavljanju postavljanju vprašanj, povprašala tudi vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec, a je arogantno nastrojena predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič prepovedala, da se taka vprašanja postavljajo predsedniku vlade.

To je neumnost, ki je zaokrožila po Sloveniji. V normalni državi bi se vprašali, ali je res kaj takega lahko izjavil predsednik vlade?

Neumnost je tako dobila drugo besedo – Robert Golob?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.