POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj v zadnjih 24. urah, 28. 4. 2020

V zadnjih 24. urah smo na interventno številko policije ,,113,, sprejeli 1186 klicev.

Med 427 interventnimi dogodki, v katerih smo posredovali, smo med drugim obravnavali 41 prometnih nesreč, 97 kršitev javnega reda in miru ter 46 kaznivih dejanj.

Na področju prometne varnosti smo obravnavali 32 prometnih nesreč s premoženjsko škodo, 7 prometnih nesreč z lahko in 2 s hudo telesno poškodbo.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola smo pridržali voznika osebnega avtomobila na območju Policijske uprave Ljubljana.

Prav tako smo zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov zasegli 5 vozil na območju Policijskih uprav Ljubljana in Celje.

Policisti smo zaradi kršitev javnega reda in miru opravili 73 intervencij na javnem kraju in 24 v zasebnih prostorih ter pri tem pridržali 3 kršitelje na območju Policijskih uprav Celje, Koper in Novo mesto.

Med kaznivimi dejanji smo obravnavali 19 tatvin, 13 vlomov, 9 poškodovanj tuje stvari, 4 kazniva dejanja nasilja v družini in 1 kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, smo izrekli prepoved približevanja 4 osebam na območju Policijskih uprav Celje in Koper.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.