Kriminalisti obiskali občino Maribor

Slika: MOM

Kot poroča večer so bili mariborski kriminalisti včeraj zjutraj v prostorih mariborske občine. Predvsem jih je zanimala dokumentacija v pisarnah, kjer je tudi Sekretariat za splošne zadeve, ki opravlja tudi naloge s področja pravnih zadev.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Maribor so  v zvezi z uradno pregonljivim kaznivim dejanjem opravljali zaseg dokumentacije. V predmetni zadevi poteka predkazenski postopek, v katerem je policija zbirala obvestila, dokumentacijo in izvajala druge potrebne ukrepe, so sporočili iz policije.

Obisk kriminalističnega inšpektorja je bil napovedan par dni vnaprej. Navezoval se je na sum storitve uradno pregonljivega kaznivega dejanja pri poslovanju MOM z Odvetniško pisarno Zečević iz Maribora. Za dopolnitev zahtevka za pridobitev dokumentacije je bil zaradi obsega listin smotrnejši osebni vpogled v zbirko listin oziroma prevzem teh listin v prostorih MOM, kar je bilo tudi izvedeno.”

Po neuradnih podatkih Večera kriminalisti preiskujejo poslovanje z Odvetniško pisarno Zečević v zadevi Radarji. Kriminaliste naj bi zanimala tako sklenjena sedem milijonska poravnava s podjetjem Iskra sistemi, kot izdan in poravnan račun za odvetniške storitve v tej zadevi.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
55%
3.1km/h
75%
-1°C
1°
-2°
-2°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA