Kriminalisti zaključili postopek zoper Arsenoviča in podali kazensko ovadbo

Župan Arsenovič brez maske pred novinarji
Tožilstvo bo čakalo na mnenje izvedenca

Je možno, da se župan Saša Arsenovič izvleče, kot se je izvlekel zaradi nasilja nad lastnim uslužbencem, ko mu je odgriznil prst? Tožilstvo namreč čaka mnenje izvedenca.

Policija je po aprilskem incidentu, v katerega sta bila pri teniških igriščih Teniškega kluba Branik vpletena župan Maribora Saša Arsenovič in mladoletnik, zoper župana vložila kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe, za kar je  zagrožena denarna kazen ali zapor do enega leta.

Župan se še vedno izgovarja Župan da ni storil nobenih kaznivih dejanj, niti utemeljenega suma, da bi storil kakršnokoli kaznivo dejanje in da gre pri tem za politične namene. Oče mladoletnika, se še ni odločil, ali bo zoper Arsenoviča sprožil tudi zasebno odškodninsko tožbo. “Odločitev o tem bom sprejel po posvetovanju z odvetniki, primarna zadeva zame je trenutno kazenska ovadba,” piše portal Maribor24.

Ali župan Arsenovič še vedno uživa vaš ugled, da ga ponovno izvolite za župana Maribora?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.