Kučan naj bi imel tri možne kandidate za Golobovo zamenjavo?

Milan Kučan
slika: demokracija

Ostareli politik iz Murgel je očitno še kako živ. Iz ozadja leve politike se marsikaj dogaja. A že sami so očitno ugotovili, da je bila postavitev Goloba za predsednika vlade neumnost?

Kot piše Bojan Požar na portalu Požareport, naj bi imel Kučanov krog tri kandidate za tako imenovanega “tehničnega mandatarja”, kar je seveda samo igra besed, da ne zgleda preveč politično, vsi trije se sicer ponujajo predvsem sami: 

– Ljubljanski župan Zoran Janković z argumenti, da je on absolutno najbolj sprejemljiv za poslanke in poslance Gibanja Svoboda, vendar ne sme izgledati, kot da on ruši Goloba. A nesposobni Janković zagotovo svojega stolčka na magistratu nebi oddal kar tako.

Zoran Janković stožice

Zoran Janković

Stojan Petrič, lastnik skupine Kolektor in Dela, ki se prav tako zelo ponuja sam. Star je 74 let (štiri leta starejši od Jankovića), a telesno povsem fit, ima dovolj denarja, časnika Delo in Slovenske novice vodi s trdo roko, tudi direktno, bi pa rad še malo užival v oblasti in slavi.

Stojan Petrič

– Tretja je pa neverjetna Alenka Bratušek, trenutno Golobova ministrica za infrastrukturo, ki je že itak ves čas prepričana, kako je ona dejansko najsposobnejša oseba za vodenje države. Zagotovo pa je ona, poleg Goloba najbolj nesposobna političarka?

ALENKA bratušek

Alenka Bratušek, slika SAB

Naj bi pa tudi Golob imel svojega kandidata, če bi že moral odstopiti, tako ali drugače. Ta naj bi bil iz naftalina potegnjeni kar Tone Rop. Nekdanji LDS-ov  predsednik vlade, sedaj pa celo član stranke SD.

Ob zgornjih imenih, ki nam jih ponuja še zadnja komunistična kreatura, je slutiti, da bo Slovenija še pred naslednjimi volitvami zagotovo propadla.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.