Kučanove “orgije” v Dražgošah. Kje so bili Fajonova, Bratuškova in Šarec?

zajem slike

Mogoče pa je bila prisotnost zadnjega komunista Milana Kučana na lažni partizanski “orgiji” v Dražgošah njegova zadnja? Kdo ve. Se je pa tudi tokrat sprenevedal in dražgoški bitki boječih partizanov pripisal nekakšen pomen.

Kučan prisoten na partizanski “orgiji”, Fajonova, Šarec in Bratuškova ne?

Znano je, da se obletnico dražgoške bitke vsako leto izrablja in zlorablja kot platformo politične propagande levega političnega pola. To je jasno celo nekaterim na levi – stranka Socialistična partija Slovenije se slovesnosti ni udeležila tudi iz prav tega razloga. So se pa slovesnosti udeležili predsednik republike Borut Pahor, predsednik DZ Igor Zorčič in delegacija SD z Matjažem Nemcem. Opaziti je bilo seveda tudi poslanca SAB Marka Bandellija, ki je ravno včeraj napovedal iztrebljanje fašistov in kolaborantov. Opaziti je bilo tudi Luko MesecaMiho Kordiša pa tudi Zorana Jankovića. “Ob 80. obletnici požiga Dražgoš ter pokola vaščanov bi bila na mestu pietetna žalna slovesnost. Namesto tega je Kučan uprizoril Gazimestan in razložil, kateri del Slovencev je treba tokrat iztrebiti,” je Kučanov nastop komentiral premier Janez Janša.

 

In če bi človek pričakoval, da se bodo rdeče orgije udeležili predsednica Socialnih demokratov Tanja Fajon, predsednik LMŠ Marjan Šarec in predsednica stranke SAB Alenka Bratušek, se je uštel. Očitno gre nekaterim zelo v nos, da je nova metla stricev iz ozadja postal Robert Golob. No tudi njega na tej “orgiji” ni bilo.

Tudi Kučanove partizanske “orgije” niso bile več to, kar so včasih bila. Tudi on verjetno ne zmore več.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.