Kulovcem ne gre in ne gre. Tako jim je Hojs vsem po vrsti zaprl usta!

Aleš Hojs
Aleš Hojs, slika je simbolna

Kulovcem ni ostalo nič več municije. Puška je že zdavnaj izgubljena v koruzi. Niti Šarec jo več ne išče, ministrov za interpalacijo pa je zmanjkalo.


Tako je Hojs odločno zaprl usta kulovcem

In 17 ur dolga razprava o interpelaciji Aleša Hojsa se je razblinila kot vodni mehurček. Kulovcem tudi tokrat ni uspelo. Napihovanje Levice, stranke SD, LMŠ, SAB-a in odpadnikov se je sprevrglo v jezo in jok. Za nervozo kulovcem je na včerajšnji interpelaciji poskrbel notranji minister Aleš Hojs  s svojim samozavestnim nastopom- Ponosnemu nasledniku komunistov in poslancu SD Marku Koprivcu je na njegove očitke, da so bili protesti nenasilni, odgovoril, da mu to govori poslanec, ki je dejansko vabil na proteste. Hojs je Koprivcu na slikah pokazal posledice, ki jih je sprva pričela opozicija z vabljenjem na proteste, kar je kasneje eskaliralo v nasilje z molotovkami. “Glejte tole z metanjem kock, to so vaši nenasilni protesti?” ga je izzval. Piše portal Nova24TV.

Hojs je tudi izpostavil, da zelo veliko hodi po Sloveniji, a da sam dobiva drugačne odzive od teh, ki mu jih podaja opozicija. “V glavnem so bili ljudje zelo nestrpni, ker takrat nismo zaustavili protesta, ko so vdrli na obvoznico,” je pojasnil in še izpostavil, da so bili ljudje tudi nestrpni zato, ker so se spraševali, zakaj imamo policijo in kdaj bodo naredili red v Ljubljani, saj starši niso mogli po svoje otroke in rešilci niso mogli mimo zapore. “Odzivi so bili precej drugačni, kakor jih vi tukaj navajate.”

Kulovcem očitno ostane le še nagajanje do konca. No, to pa obvladajo zelo dobro!

P.M.

video: SDS / Youtube

VREME

Maribor
delno oblačno
95%
2.1km/h
30%
10°C
12°
10°
12°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.