Lampiončki 2017

Študentska organizacija Univerze Maribor danes organizira že 37. Lampijončke, ki so simbol študentske zabave  pred izpitnim obdobjem.

Lampiončki so že desetletje stalnica na koledarju mariborskih študentov, namenjena druženju ter športnim in zabavnim aktivnostim. S svojo tradicijo so prerasli v edini pravi študentski praznik, ki vsakoletno združuje množice mladih med 15. in 35. letom starosti in vse mlade po srcu, sporoča organizator. Prvi Lampiončki so bili izpeljani že leta 1980. Prepoznavnost dogodka presega štajersko območje, pester program dnevnih in večernih aktivnosti pa je za mlade zanimiv tudi zaradi dejstva, da je udeležba na dogodku brezplačna.

Dopoldan bo piknik, z lampiončkovimi družabnimi in športnimi igrami. Študentje se bodo pomerili v lampijončkovih igrah jajčkologija, srednja frizerska, snajper, gajbodoku, plankanje in rit,noga, roka.

ŠOUM tudi pri organizaciji letošnje prireditve sledi svoji standardni usmeritvi “študenti nismo svinje“, in dodaja popoldanskem dogajanju še ekološko kampanjo. Vsem udeležencem bo zagotovil EKO pribor (kozarce, vilice, nože), ki ga bo vsak udeleženec ob plačilu 3 EUR EKO prispevka prejel ob vstopu na piknik. Na samem piknik »placu« pa bodo postavljeni EKO otočki za zbiranje odpadkov.

Zvečer bodo na glavnem odru nastopi številnih priznani glasbeniki: Luka in Tomaž, Cover Lover, Zaa, zmagovalec šuorock 2017, Magnifico in Big Foot Mama. Na treh Štuk floorih pa bo zabava v ritmih elektronske glasbe, ki jo bodo predvajali DJ Killy, DJ Gold in DJ Rufi.

Natančen program prireditve, prizorišča in možnosti sodelovanja na Lampijončkovih igrah najdete na spletni strani: www.lampioncki.si.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.