Laž na laž, je enako Matjaž Nemec? Poglejte kako se je zlagal!

MATJAŽ NEMCU
Matjaž Nemec, zajem slike POP TV

Laž na laž, oziroma drugače povedano – Matjaž Nemec iz Socialnih demokratov. Kaj je tokrat ušpičil Nemec? Zlagal se je glede ure prihoda Aleša Hojsa in Žana Mahniča na Center za varovanje in zaščito v času protestov. Piše portal Nova24TV.

Matjaž Nemec se je preprosto zlagal?

“Nadzor KNVOS je zavrgel lažnive trditve medijev in Matjaža Nemca, da sva bila z Alešom Hojsom med protestom na CVZ do okrog 18h. 1. Prihod šele okrog 19.15, ko je bil glavni del protestov že končan 2. Prišel zaradi seznanitve z delom in varnostno situacijo 3. Nikomur nisem dajal navodil,” je jasen državni sekretar za nacionalno varnost Žan Mahnič, njegove besede pa sta nato potrdila še minister za notranje zadeve Aleš Hojs in generalni direktor policije Anton Olaj.

V povezavi z današnjim obiskom Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNOVS) na Generalni policijski upravi objavljamo naslednja pojasnila policije: “V policiji spoštujemo parlamentarni nadzor in KNOVS, zato je generalni direktor Policije dr. Anton Olaj danes, kljub vsebinam, ki so presegle pristojnost KNOVS-a, odgovarjal na zastavljena vprašanja predsednika in članov KNOVS-a,” sporoča policija. Policija je inštitucija, ki je med najbolj nadzorovanimi v državi, tako da so nadzorov vajeni, tudi poizvedb Varuha človekovih pravic. Dr. Olaj je odločen zagovornik pravne države, zato je prepričan, da se je potrebno posluževati obstoječih predpisanih pravnih mehanizmov nadzorov, četudi to nekomu ni všeč.

Odzval se je tudi predsednik vlade Janez Janša. Zapisal: “Mene, Boruta Pahorja in Alojza Kovšco tam zagotovo ni bilo. Torej je bil tam iz te kategorije lahko zgolj Igor Zorčič. Model v lažeh skoraj prekaša Tanjo Fajon.”

Tanja Fajon medtem Sloveniji prodaja pravljice o stranki, ki bo rešila Slovenijo, medtem pa njen strankarski kolega na veliko laže? Očitno v pravljice Socialnih demokratov verjamejo le še “norci”?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.