Matej Tonin, Fajonovi nalil čistega vina! (video)

Vedno zaskrbljena evropska poslanka Tanja Fajon pravi, da sama do sedaj še ni slišala tako ostrih kritik iz Bruslja. A ona sliši le tisto, kar je njej po godu! Tonin ji je povedal kar ji gre!đ

Matej Tonin je Tanji Fajon povedal tisto, kar ji gre!

Vlada sramoti ugled Slovenije,” je glavna mantra predsednice stranke SD Tanje Fajon. Brez te ne zmore na niti enem nastopu v javnosti, in nič drugače ni bilo v nedeljskem soočanju s prvakom stranke NSi in podpredsednikom vlade Matejem Toninom v oddaji Politično na javni RTVS. Z zanosom namreč poskuša ljudi prepričati, kako naj bi Socialni demokrati sedaj res mislili resno z novim začetkom po tem, ko v času, ko so bili na oblasti, niso naredili premikov v korist navadnega človeka. Na področju socialne politike, ki so ga leta obvladovali v SD, je končno prišlo do premikov. Slovenija ima visoko gospodarsko rast, eno najnižjih brezposelnosti na svetu, ne zgolj v Evropi. To so podatki, ki jih občutijo ljudje in ki štejejo, ne pa prodajanje floskul. 

Program, ki smo ga sprejeli pred volitvami leta 2018 in ga je strokovna javnost ocenila kot enega od najboljših, tudi v praksi izvajamo. O tistem, kar so drugi govorili, mi dejansko izvajamo. Recimo na področju socialne politike, ki jo je SD vodil vrsto let, ni bilo nekih konkretnih napredkov,” je kritično poudaril Tonin.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.