Laži in prevare oddaje Tarča, ter neprebavljiva Erika Žnidaršič

erika
zajem slika (RTV)

ZA BRUHAT! Neverjetne laži in podtikanja snovalcev oddaje tarča, kjer so tokrat želeli prikazati, kako grda je vlada ker ne plačuje agencije STA in zavajanja, da stranka SDS obvladuje skoraj polovico medijev se je zgodila. Erika pa, kot po navadi neprebavljiva?

Neprebavljiva oddaja Tarča?

Voditeljica za katero bi težko rekli da ima narejeno kaj več, kot osnovno šolo, pa jo na žalost res ima, se še vedno ni naučila bontona, da se v besede sogovornikov ne skače. Seveda je Erika tudi tokrat pokazala popolno bruhanje ognja proti ministru za kulturo Vasku Simonitiju in proti direktorju UKOM-a Urošu Urbaniji. Gledalci so dobili občutek, kot da gre za volilno kampanjo, kjer se za mesto prve dame (kot nekdaj Serpentinšek) poteguje prav Erika Žnidaršič.

Očitno pa Eriki ne gre v račun kako je lahko STA tako “uboga”, in pozabila povedati, da ima STA ima direktorja, s plačo, več kot 5000€. Očitno se Erika tudi pri tej oddaji ni nič kaj dobro pripravila, saj je bil njen prispevek le to, da vpada v besedo takrat, ko se Simoniti in Urbanija nebi preveč ubranila pritiskov.

Spor glede financiranja Slovenske tiskovne agencije, kjer je že dlje časa jasno, da direktor Bojan Veselinovič ne izpolnjuje zahtev za podpis nove pogodbe, so pospremili s prispevki o “napadih” predsednika vlade in urednika Demokracije, ki ni nič drugega kot kritika njihovega pristranskega in nekakovostnega dela. Še več, izpostavili so celo zahteve direktorja Uroša Urbanije, ki je želel izvedeti, čemu protivladnemu agitatorju Zlatanu Čordiću – Zlatku toliko reklame na račun davkoplačevalcev, medtem ko drugi slovenski glasbeniki te priložnosti nimajo. Pri tem so se sklicevali na uredniško neodvisnost, čeprav gre za čisti levičarski aktivizem. In tega Erika Žnidaršič očitno obvlada.

V oddaji pa se je pojavil še en “neodvisni” novinarček, Anže Voh Boštic, (je tudi Dnevnikov pisun) ki je tudi naš medij označil, kot da to v bistvu sploh medij ni. Ker se naš medij ne podreja sistemu, ki ga uporabljajo mediji tranzicijske levice in ker piše drugače, kot pišejo “Anžetovi” levosučni mediji? Ali zakaj? Tako so v oddaji prikazali naš medij, kar, kot medij stranke SDS, na koncu pa so tako in tako narobe povedali celo pravi naslov našega medija. A to smo tako in tako pri Erikinih nepripravljenih in slabo narejenih oddajah že vajeni.

A manipulacij oddaje s tem še ni bilo konec. Snovalci levosučne oddaje, kjer je potrebno blatiti vse kar je vladnega ali diši po vladi, so celo nekem čudnem ključu časnik Delo, ki ga obvladuje tajkun levega Foruma21 Stojan Petrič, pripisali kar provladni strani. Politikant Marko Milosavljević, ki ga je Erika povabila v studio, kot nekakšnega (levega) “poznavalca” medijske scene, pa si je privoščil še eno debelo laž, da je tajkun Martin Odlazek ustvaril svoj medijski imperij 60 medijev v času prve Janševe vlade.

vir: Nova24TV

 

 

 

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
95%
0.5km/h
20%
18°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.