LAŽNA NOVICA NACIONALKE! Policija postavila na laž RTV SLO. Nobena fizična oseba ni varovana, torej niti Ivan Gale!

slika: rtvslo.si

Da bi med prebivalstvom ustvarjala paniko je Televizija Slovenija poročala celo, da so visokemu uslužbencu blagovnih rezerv Ivanu Galetu po nastopu v četrtkovi Tarči zagotovili policijsko varovanje.

Policija postavila na laž nacionalno TV

Visoki uslužbenec blagovnih rezerv Ivan Gale je po četrtkovi oddaji Tarča na TV Slovenija postal nova zvezda slovenske levice, med drugim so na Facebooku že ustvarili tudi skupino podpore, v katero se je včlanilo že več deset tisoč uporabnikov. Da bi med prebivalstvom ustvarjala paniko je TV Slovenija poročala celo, da so Galetu takoj po pogovoru zagotovili policijsko varovanje, s čimer so namignili, da bi ga utegnila ogrožati vlada.

Novinarski kolegi Nove24 so zato na Policijo naslovili vprašanja v zvezi z domnevnim varovanjem Galeta in sicer nas je zanimalo, če ga varujejo, ter kakšni so razlogi za to. Zanimalo nas je tudi, ali je Gale sam podal vlogo za varovanje, ter če je podal ovadbo zaradi pritiskov v službi. Na vprašanja, ki se nanašajo na konkretne fizične osebe, nam iz Policije zaradi varstva osebnih podatkov niso mogli dati odgovora, so pa potrdili, da v predkazenskem postopku Nacionalnega preiskovalnega urada, ki preiskuje primere domnevnih nepravilnosti pri nabavah zaščitne opreme, nobena fizična oseba ni varovana.

In to je nacionalna televizija?

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.