Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Lažni bombni preplah v Ljubljani malo pred prihodom predsednice države in predsednice DZ.

ustavno sodišče sodnico
sodniško kladivo
Levica za kandidatuo

Policisti so zjutraj po anonimnem klicu zaradi nevarnosti, da se na ljubljanskem sodišču nahaja nevaren predmet, zavarovali in izpraznili prostore ter opravili pregled prostorov. 

 Okrožno sodišče v Ljubljani je bilo danes zjutraj ob 8.uri zaradi izrednega dogodka zaprto za obiskovalce in stranke, zdaj pa znova normalno posluje. Izredni dogodek je bila grožnja z bombo, pred prihodom predsednice države Nataše Pirc Musar in predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič na sodišče. V sodni stavbi sta se sicer ob 11. uri začela slovesno odprtje sodnega leta in primopredaja poslov predsednika vrhovnega sodišča.

Policisti in bombni tehniki so ugotovili, da bombe v poslopju ni. Bil pa je to že četrti izredni dogodek v sodni stavbi. Podobni primeri so se zgodili novembra lani in letos januarja. V vseh primerih se je izkazalo, da gre za lažni preplah, so zapisali na spletni strani ljubljanskega okrožnega sodišča.

Očitno je nekdo damam na najvišjih položajih v državi nekdo posla valentinovo darilo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
63%
7.2km/h
0%
13°C
15°
12°
13°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.