Lepo novoletno presenečenje za gasilce PGD Studenci

požar

Prostovoljni gasilci, so tako kot poklicni vedno pripravljeni in pripravljeni pomagati vdsakomur. Tudi za silvestrovo je bilo tako. Nekateri si takega silvestra niso predstavljali.

Prostovoljni gasilci PGD Studenci tudi za silvestra niso počivali

“Novega leta si nismo želeli pričakati tako, a k našemu delu spada tudi to,” so zapisali gasilci na družbenem omrežju Facebook.

Za silvestra ob 21.27 so gasilci PGD Studenci namreč dobili poziv za požar stanovanjske hiše na Jocovi 4. Že ob izhodu iz garaže so videli, da gre za večji požar. Ob prihodu pa so z eno napadalno skupino izvedli notranji napad z preiskavo objekta. Iz stanovanja je bila evakuirana ena oseba s psom. Ob prihodu poklicnih gasilcev GB Maribor in PGD Radvanje pa soo skupaj izvajali tudi gašenje. Na požarni straži so prostovoljci ostali do jutranjih ur.

Prijetno presenečenje pa so prostovoljnim gasilcem PGD Radvanje pripravile njihove partnerke z otroci, ki so jih ob 00.00 obiskale na požarišču, da so si voščili ob vstopu v leto 2020. Zelo lepa gesta, ki ponovno dokazuje, da poslanstvo prostovoljnih gasilcev podpirajo tudi njihovi najbližji.

“Pravijo, da se leto po njegovem začetku odvija….mi upamo, da temu ne bo tako,” so še zapisali prostovoljni gasilci. Mi pa jim želimo čim manj požarov in naj se jim uresniči čim več želja.

vir: družbena omrežja

PM

VREME

Maribor
jasno
40%
1.5km/h
0%
29°C
30°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.