..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Letalo pristalo na gorenjski avtocesti! Imamo posnetek!

Zajem slike, DARS
Oglejte si posnetek pristanka letala

Na gorenjski avtocesti pri Brezjah v smeri Jesenic je zasilno pristalo manjše letalo. Na kraju so že vse intervencijske službe.

Dars je objavil videoposnetek nesreče in pripisal, da se je k sreči vse dobro končalo. Prav tako pa so se pošalili, da bodo vožnjo brez vinjete tokrat spregledali. Piše Siol.net

Promet je oviran in poteka po prehitevalnem pasu, kraj pa je zavarovan. Nastal je tudi daljši zastoj, so sporočili s kranjske policijske uprave.

Letalo je vzletalo z letališča v Lescah. Pilot je med letom Kontroli zračnega prometa Slovenije javil, da ima težave. Neuradno naj bi imel pilot težave z motorjem, zato se je v danih okoliščinah odločil za pristanek na avtocesti.

So se pa iz dogodka že pošalili na Šarčev račun tudi na družbenih omrežjih

Posnetek DARS

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
90%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.