slika: primorske novice

Tudi od tem lepem dnevu, Božiču, ko je družina spet povezana skupaj in ko preživlja mirne praznike, pa se po glavi Marka Bandellija podijo neumnosti.

Neumestna pripomba Marka Bandellija

Vlada je ob praznikih zaradi velike ogroženosti s koronavirusom v teh prazničnih dneh zaprla smučišča. Na Krvavcu, kjer bolj, kot na zdravje udeležencev, gledajo očitno bolj na zaslužek, so dejali, da se ukrepov ne bodo držali in so smučišče kljub odloku o zaprtju, odprli.

A najbolj bode v oči zapis poslanca SAB Marka Bandellija, ki je zapisal “Vsi smo Krvavec!” in s tem dal podporo nelegalnem odprtju smučišča, Krvavec?

Si Bandelli sploh zasluži, da je še poslanec in da ga pitamo vsi Slovenci in Slovenke? Pa ne zato, ker podpira Krvavec, marveč zato, ker je smučišče odprto, kljub odloku o zaprtju, zaradi preprečitve okužbe s koronavirusom.  In taki in njemu podobni iz opozicije KUL, bi radi vodili državo?

Najbolj absurdno pa je to, da se Bandelli, kot sam pravi drži vseh ukrepov, podpira pa tiste, ki se jih ne? Bandelijev svet je res malo narobe?

(zapisi na družbenem omrežju ne izražajo vedno mnenja uredništva portala e-maribor)

PM