Nepokorščina! Inšpektorji dokončno zapečatili Krvavec!

Smučišče na Krvavcu, ki je kljub vladnemu odloku o prepovedi obratovanja tudi danes bilo odprto, so tekom dneva inšpektorji zapečatili, so za STA potrdili v RTC Krvavec.

Smučišče Krvavec zapečatili

Najprej so sicer zapečatili gondolo, ki smučarje prevaža iz doline na smučišče, medtem ko naj bi smučarjem, ki so bili že na progi, omogočili varen povratek v dolino. Inšpekcijski postopek naj bi v tem trenutku še potekal, upravljavci smučišča, ki so še zjutraj napovedovali, da bodo navkljub prepovedi obratovanja odprti še vse do konca leta, a je očitno vrag vzel šalo. Krivec pa direktor RTC Krvavec Janez Janša.

[color-box color=”blue”] Jernej Vrtovec, minister za infrastrukturo je zapisal: “V pravni državi imamo predpise zato, da je red. Treba jih je upoštevati, še toliko bolj, če gre za zdravje ljudi. Velika večina se tega zaveda, vključno z gostinci, hotelirji in večino smučišč. Pravila so za vse enaka, zato ni prav, da zgolj nekdo meče slabo luč na celotno panogo.”[/color-box]

Nekaj odzivov: 

Najbolj zanimivo pri vsem pa je to, da direktor RTC Krvavec pravi da  nameravajo obratovati vse do konca leta. Bomo videli kaj se bo zgodilo jutro, ko, se bodo na Krvavec odpravili policisti.

PM

.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
78%
1.5km/h
53%
3°C
4°
2°
3°
Sun
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.