Levi mediji Goloba z lažjo kujejo v nebo? Janša jim je povedal svoje.

Janez Janša
Janez Janša, (zajem slike)

V največji opozicijski stranki so se odzvali na napačno poročanje levih medijev, ki kot za stavo Roberta Goloba povzdigujejo v nebo!

 

Neumnost, ali bolje rečeno laž in še en kvazi bombonček za Goloba, ki zaradi svojega neznanja izgublja volilce. “Občine Mozirje, Črna na Koroškem, Prevalje, Mežica, Solčava, Luče, Ljubno ob Savinji, Gornji Grad, Nazarje, Kamnik, Mengeš in Domžale ne bodo dobile denarja EU za boj proti poplavam odgovorna vlada, ki jo je vodil Janez Janša,” se je glasil eden izmed obrekovalnih člankov v levih medijih, kjer je izstopal pljuvalnik Necenzurirano.

 

Seveda je resnica precej drugačna: “Sredstev za omenjene občine ne bo, zaradi spremembe NOO(načrt za okrevanje in odpornost), ki ga je 10.julija 2023 potrdila Vlada Roberta Goloba, s katerimi je sredstva za zaščito pred poplavami znižala iz 280 na 120 milijonov evrov.” Piše portal Slovenske novice.

Janša dodaja, da so bili posamezni projekti protipoplavne varnosti izbrani na podlagi poziva direkcije za vode in na podlagi izpolnjevanja zahtevanih kriterijev, med temi pridobitev gradbenega dovoljenja do 30.6.2023 in izvedljivost projekta do 30.6.2026. 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.