Levi mediji znoreli, ker je Orban na SP v atletki povabil Janšo. Pišejo o izrednih razmerah.

Svetovno prvenstvo v atletiki, Madžarska. (lepljenka slik- omrežje X)

Budimpešta je tokrat v središču svetovne javnosti. A ne zaradi kakšnih izrednih razmer, kot pišejo levi mediji, pač pa zaradi svetovnega prvenstva na Madžarskem.

Včerajšnje dogajanje svetovnega atletskega prvenstva si je s tribun ogledala kopica pomembnežev iz političnega sveta, a naše leve medije je zmotilo to, da je bil med povabljenimi gosti iz Slovenije Janez Janša s soprogo Urško in ne Robert Golob z ljubico Tino.

Ob predsedniku madžarske vlade so bili v VIP loži modernega atletskega stadiona v Budimpešti tudi turški predsednik Recep Tayyip Erdogan, katarski emir Tamim bin Hamad al Tani, azerbajdžanski predsednik Ilham Alijev in še nekateri pomembneži. V družbi svoje soproge Urške Bačovnik Janša je bil zraven tudi nekdanji predsednik slovenske vlade in predsednik največje stranke v državi, SDS, Janez Janša.

Je bil pa včerajšnji dan tudi praznik Madžarske. 20. avgust je namreč dan svetega Štefana, praznik ustanovitve madžarske države in ustanovitve krščanske Madžarske. Najlepši pogled na velik ognjemet nudi 375 metrov visoki Verižni most, na katerega se je nagnetlo veliko ljudi. Mladi in stari so z občudovanjem gledali v nebo, zelo pestro in veselo pa je bilo v Budimpešti že ves dan. 

Tak zavajajoči naslov, pa so si dovolili na športnem portalu Šport klub:

Očitno so športno-politični novinarji takoj zagnali paniko, ko niso na tribunah zagledali njihovega ljubljenega vodjo, Roberta Goloba?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.