Levičarska laž. ki je skušala očrniti Grimsa ob pomoči pri poplavah v Nazarju.

Branko Grims, slika omrežje X

Slovenija je bila v nedavnih ujmah močno prizadeta. Mnogi so zavihali rokave in priskočili na pomoč prizadetim v poplavah. Med njimi veliko članov stranke SDS.

A vsa ta pomoč, se je hitro razblinila, saj so predvsem na levi strani političnega pola začeli svinjati po članih stranke SDS, ki so se udeležili pomoči potrebnim. Po družbenih omrežjih je te dni zakrožil še zapis neznanega avtorja o poslancu Branku Grimsu. V njem piše, kaj da se je dogajalo ob sanaciji po poplavah v vasi blizu Ljubnega ob Savinji.

Neznani avtor piše, da se je poslanec po pol ure dela, ko so ugasnile kamere, umaknil v klet, kjer da je bila miza s hrano, in da je ni zapustil do okoli 15. ure, ko je odšel iz kraja. Poslanca Grimsa smo prosili za odziv na anonimni zapis. Odvrnil je, da gre za očitno zlonamerno ultralevičarsko anonimko: “Od njene vsebine je resnično samo to, da sem šel na prošnjo domačinov kot prostovoljec pomagat v Nazarje. Vse ostalo ne zasluži komentarja:”

Grims ima prav, res si take klevete ne zaslužijo komentarja. Vsakdo. ki Grimsa pozna, ve povedati, da je vesten in deloven človek, kljub nekaterim zdravstvenim težavam, ter da nikoli ne jamra. Sicer pa smo navajeni, da take trača širijo tisti, ki raje spijo doma, kot, da bi s prstom mignili, za pomoč, najbolj prizadetim.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.