Levi “pljuvalnik” Reporter, nad desne medije in Janševo družino!

slika družbeno omrežje

Nekoč verodostojni medij Reporter, danes levičarski “pljuvalnik”, po vsem kar diši po stranki SDS, je s svojimi članki postal popolnima neprebavljiv.

Neprebavljivi Reporter nad desne medije in Janševo družino

Članki, da lahko bruhaš. tako bi naslovili naslove vse bolj radikalno – levega portala Reporter, ki s svojo revijo blati vse tisto, kar diši po stranki SDS. Novinarji, ki so postali Odlazkovi “udrihovalci” po desnici, prežijo na vsakem koraku in iz zgodb delajo afere pa pa to v bistvu niso. Seveda gledajo le na to, da se čimbolj oblati trenutna oblast in predsednik vlade Janez Janša. Odgovorni pljuvalci ime predsednika vlade tolikokrat omenjajo, da ga verjetno še ponoči sanjajo. 

A članki na Reporterju so vse prej, kot članki. Na portalu Reporter se jim očitno zakolca tudi takrat, ko morajo povzeti tudi kakšne članek po portalu e-maribor, saj raje napišejo, medij ki je blizu stranke SDS. pri tem jim mogoče ne gre v račun, da je gledanost tega “osladno”-levega medija le malo večja, kot je gledanost našega lokalnega portala e-maribor, ki ga na Reporterju očitno zelo radi berejo. Za razliko od nesmislov, ki jih trosijo na Reporterju, je očitno branje našega portala balzam za dušo levičarjev.

Tokrat so se na levem bruhalniku nesmislov lotili tudi družine Janša in polemizirali kako so vsi Janševi, zaposleni na stranki SDS in blizu njej. Seveda pa je to povsem normalno. Kako bi izgledalo, če bi bil kdorkoli iz družine Janeza Janše bil zaposlen v kakšni drugi stranki? To bi šele Reporter in ostali levi pljuvalniki nesmislov, imeli materiala za pisanje. Verjamemo pa, da bi takega strokovnjaka, kot je sin predsednika vlade, Žan Janša, kateri gre Reporterju očitno hudo v nos, želeli tudi pri Reporterju, da jim popravi, če drugega ne gledanost in posodobi spletno stran, ki je v bistvu že nekaj let katastrofa od medija.

Ob vsem tem pa na tem levem, pljuvalniku nesmislov, dopuščajo tudi skrajno žaljive komentarje, kakršnega si je privoščila skrajna levičarka Frida Zidar!

In ko boste naslednjič v Reporterju klatili neumnosti o našem portalu e-maribor, bodite vsaj toliko pošteni in zapišite ime našega portala. Saj ni preveč zakomplicirano, kajne? Napiše se e-maribor! Saj bo šlo?

P.M.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.