Levi spet lažejo! Preberite si laž portala necenzurirano.si

Portal Necenzurirano, oziroma bolj rečeno levi pljuvalnik neumnosti, se je spet zlagal. Papež Frančišek se JE, namreč srečal z madžarskim predsednikom Viktorjem Orbanom.

Nova laž portala Necenzurirano?

To je še en dokaz, da je Necenzurirano.si lažniv portal, oziroma težko sploh rečemo da je toportal. To je čisti pljuvalnik po vladi Janeza Janše. Tudi tokrat je Necenzurirano brcnil v temo, oziroma povedano preprosto: ZLAGAL SE JE! Papež Frančišek je namreč danes prispel na Madžarsko in se v Budimpešti srečal z madžarskim premierjem Viktorjem Orbanom. Pogovora, ki je potekal ob robu mednarodnega evharističnega kongresa, se je udeležil tudi madžarski predsednik Janos Ader.

Na portalu Necenzurirano.si, pa so zapisali: “Papež Frančišek se je ob prihajajočem obisku Madžarske odpovedal državniškemu srečanju z Viktorjem Orbanom, ‘branikom’ krščanske Evrope.”

Srečanje, ki je po poročanju italijanske tiskovne agencije Ansa trajalo približno 40 minut, je potekalo po predvidenem programu in v “prisrčnem vzdušju”, so sporočili iz Vatikana. Med temami pogovora so bile vloga Cerkve na Madžarskem, varovanje okolja in zaščita družine, so dodali. Papež je po pogovoru dejal, da sta imela z Orbanom prijeten pogovor o okolju in družini.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.