Levi vandali spet nad poslopje kulturnega ministrstva!

slika demokracija

Poslopje kulturnega ministrstva je bilo v letu 2020 večkrat tarča levičarskih vandalov, ki so poslopje tako ali drugače packali in se na njem izživljali!

Levičarski vandali spet packali po stavbi ministrstva za kulturo

Kultura levičarskih vandalov, ki packajo poslopja državnih ustanov je očitno vse prej kot kulturna. Ministrstvo za kulturo je tako že prvi dan novega leta doživelo nič kaj kulturno dobrodošlico s strani tistih, ki naj bi bili kulturni. Tokrat so posebej obračunali z ministrom Vaskom Simonitijem, ki so mu namesto “Srečno novo leto!” ali pa “Blagoslovljene božične praznike!” primitivno zaželeli kar “Simoniti jebi se!” Koliko imajo ti ljudje zares skupnega s kulturo pa se lahko vpraša vsak sam, se naj pa ob tem zaveda, da bo tudi sam prispeval kakšen dinarček iz skupnega državnega mošnjička za popravilo nastale škode. Kot so z ministrstva še sporočili, so na poslopju njihove zgradbe vidne tudi posledice prejšnjega napada, ko je bila uničena fasada zgradbe, škoda pa ocenjena na več tisoč evrov.

Le kdaj bo tudi policija začela opravljati svoje delo in bo te vandale tudi kaznovala

PM

VREME

Maribor
oblačno
77%
1km/h
100%
25°C
27°
23°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.