Levica napovedala novo interpelacijo zoper ministra Hojsa!

Aleš Hojs
Aleš Hojs, slika: Regional Obala

“Tolpa” štirih, kot zadnje čase pravijo kul opoziciji je ponovno napovedala interpelacijo. Že drugič je interpeliran notranji minister Aleš Hojs.

Levica bi vložila novo interpelacijo zoper ministra Hojsa

“Tolpi” štirih se je očitno zmešalo. Opozicijske LMŠ, SD, Levica in SAB na današnjem sestanku med drugim razpravljajo o morebitni vložitvi interpelacije zoper notranjega ministra Aleša Hojsa, ki jo pripravljajo v Levici. Hojs je današnji izjavi za medije dejal, da ni seznanjen z vsebino interpelacije, zato očitkov za zdaj ne bo komentiral.

Aleša Hojsa (SDS) bi Levica interpelirala tudi zaradi ocene, da se je policija preostro odzvala na zasedbe ulic v Ljubljani v času evropskega vrha

So pa opozicijske stranke SD, LMŠ, Levica in SAB  prvo interpelacijo zoper ministra predlagale junija lani. Poslanci septembra niso izglasovali nezaupnice, za je glasovalo 38 poslancev, proti 43. Hojs je takrat ostal notranji minister.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.