Levica se je spet pokakala? Umaknila pobudo za referendum o dohodnini!

levica
Levica se je spet pokakala.

Norčevanje brez primere, tokrat prihaja iz Levice. Pravzaprav gre tu za norčevanje iz davkoplačevalskega denarja in iz pridnih in delavnih ljudi!

“Stranka Levica ima polna usta volje ljudstva in referendumov. Dokler ne gre zares. Potem pa pred voljo ljudstva strahopetno zbežijo. S podpisom Luke Mesca,” je umik referenduma komentiral predsednik vlade Janez Janša. Stranka Levica je namreč danes uradno umaknila predlog za razpis posvetovalnega referenduma o sprejemu predloga zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o dohodnini. “Spoštovani, podpisani poslanci v skladu s prvim odstavkom 118. člena Poslovnika državnega zbora umikamo Predlog za razpis posvetovalnega referenduma o sprejemu Predloga zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o dohodnini, ki smo ga podali na dne 15.12.2021” so zapisali, Luka Mesec pa je ta nespametni zdrs verjetno stežka podpisal. Težko bi namreč prepričal ljudi, da glasujejo o tem, ali želijo imeti višje plače. 


VREME

Maribor
megla
93%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
19°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.