Levičarji blatili zavod Iskreni povsem nepotrebno! KPK ni ugotovil nepravilnosti!

izložba iskreni
izložba iskreni

Komisija za preprečevanje korupcije pri izvedbi javnega razpisa Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve za sofinanciranje projektov za pomoč najbolj ranljivim skupinam zaradi COVID epidemije ni zaznala nepravilnosti.

KPK ni našla nepravilnosti pri zavodu Iskreni

Nepravilnosti sofinanciranje zavoda Iskreni so bile očitno le v glavah levakov, ki niso nikakor mogli razumeti, da se neki zavod, ki ne paše v njihov krog znajde na seznamu sofinanciranja s strani države. Zaradi sredstev, ki jih je na razpisu prejel Zavod Iskreni, kjer je pred ministrovanjem kot prostovoljec delal tudi zdajšnji minister Janez Cigler Kralj, se je le-ta moral zagovarjati celo na interpelaciji. res neverjetna objestnost in pokvarjenost leve opozicije.

Kot so zapisali v KPK, je iz pridobljenih pojasnil in dokumentov razvidno, da je bila edina vloga ministra za delo Janeza Ciglerja Kralja, ki je bil do prevzema ministrske funkcije eden izmed soustanoviteljev Zavoda Iskreni, “podpis sklepa o začetku postopka in imenovanju članov strokovne komisije, ki so ga pripravile strokovne službe in jim je v celoti sledil”. “Bil je torej zgolj podpisnik, ne pa tudi pripravljavec dokumenta oziroma vsebine tega sklepa. Zgolj s tem ravnanjem pa se minister ni mogel znajti v okoliščinah nasprotja interesov,” KPK navaja v izjavi za javnost. Ker glede na zbrane podatke niso potrdili kršitev določil Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije, so postopek ustavili, piše portal Domovina.je

Kdo od leve opozicije bo sedaj zmogel toliko poguma da se bo ministru Cigler-Kralju in zavodu Iskreni opravičil. Verjetno se tudi Šarec ne bo. On bo še naprej v cerkvi bral berilo,  osme in desete božje zapovedi pa se verjetno še ni naučil.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.